Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu diziler konusunda çok bekletti ama iyi bir anlaşma yaptı!

Elçin Sangu diziler konusunda çok bekletti ama iyi bir anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu’nun hayranları heyecanla yeni dizi gelişmesini bekliyordu… Birçok teklif alan oyuncu, yeni dönemde ekranda olmayı çok istedi. Gelen teklifleri değerlendiren Elçin Sangu, zor bir karar verdi.

Ünlü oyuncu, yeni sezonun etkileyici bir dizisi için anlaşma yaptı. Hayranları ise bu durumdan son derece memnun. Elçin Sangu, dram yapımında Meliha isimli psikiyatrist karakterine hayat verecek. Ünlü oyuncu adına yeni bir deneyim yaşanacak.

Yalancılar ve Mumları isimli dizi Fox TV için hazırlanıyor… Dizinin kadrosunda çok önemli oyuncular bir araya geldi. İsmail Demirci, Feyyaz Duman, Ceren Moray, Melike Güner, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar yeni dizinin etkileyici isimleri oldu. Elçin Sangu kendisine gelen teklifi çok düşündü. Bir süre de iyice düşündü ve sonrasında projede yer almaya karar verdi.

Dizi hayranları da merakla bu kararı bekliyordu. Sonunda Elçin Sangu’nun yeni sezonda televizyon ekranında yer alması kesinleşti. Meliha karakteri şimdiden büyük merak konusu oldu.

Kiralık Aşk dizisinde popüler olan Elçin Sangu, sonrasında yer aldığı üç farklı dizide de eleştirilerle karşılaştı. Yaşamayanlar isimli dijital dizi başarısız olarak nitelendirildi.

Çarpışma isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer alan Elçin Sangu, role pek de yakıştırılmadı. İyi Günde Kötü Günde isimli romantik komedi dizisi ise Elçin Sangu adına büyük bir hayal kırıklığı oldu. Dizi sadece 6 bölüm yayında kalabildi.

Elçin Sangu için yeni bir dönem başladı ve hayranları da onun ekrana geri dönüşünü heyecanla bekliyor.