Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi hayranları final şoku yaşıyor! Tamer ile Peri’nin hikayesi bitiyor!

Çöp Adam dizisi hayranları final şoku yaşıyor! Tamer ile Peri’nin hikayesi bitiyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisi final bölümüyle 11 Ekim Çarşamba akşamı Star’da.

Sevilen dizi Çöp Adam’ın final bölümü 11 Ekim Çarşamba Star ekranlarında olacak. Bölümün konusu ise şöyle:

Peri’nin Yavuz’u suçlaması Yavuz’un çok ağırına gider ve evi terk eder. Tamer Meryem’i ve ortalığı yatıştırmaya çalışırken Serkan da Azer’in yardımıyla Burak’ın izini sürer. Sarp, Peri ve Tamer’in akşam yemeğinde misafiri olur.

Yemekte Tamer’in kendisinden şüphelendiğini anlayan Sarp; planlarını hızlandırırken, tehlikeli bir oyun daha oynamak için harekete geçer. Serkan ve Tamer Burak ve Sarp’la ilgili parçaları birleştirirken; Sarp, kardeşleriyle kaçışları için hazırlıkları tamamlarlar.

Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş tarafından kaleme alınıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı bulunuyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Derya Alabora, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi Çelik, Aytek Şayan, Öykü Naz Altay ve Füsun Demirel, Salih Kalyon, Tilbe Saran yer alıyor.

Çöp Adam, final bölümüyle 11 Ekim Çarşamba 20.00’de Star’da.