Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu ile Barış Arduç’un kaderleri bir gidiyor, aynı hisleri yaşıyorlar!

Elçin Sangu ile Barış Arduç’un kaderleri bir gidiyor, aynı hisleri yaşıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kiralık Aşk dizisinde müthiş bir başarı sergileyen Elçin Sangu ve Barış Arduç, bu proje sayesinde sadece ülkemizde değil dünyanın birçok bölgesinde meşhur olmuştu.

Kiralık Aşk dizisinin yayınlandığı ülkelerde hayran kitleleri oluşan ikili, bugünlerde birçok ülkede tanınan ve yakından takip edilen isimlerden.

İki ünlü ismin kariyerlerinin birlikte ilerliyor oluşu da dikkatleri çekiyor. Sosyal medyada bu konudaki yorumlar da ilgi görmekte.

Kuzgun dizisinde rol alan Barış Arduç büyük beğeni kazanmıştı. Arduç, Kuzgun’daki rolü ile ödül de kazandı. Beyrut Uluslararası Ödülleri Festivali’nde “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülünü elde eden Arduç, karizması ile ortalığı yakıp geçti.

2018 yılında Elçin Sangu, Dubai’de düzenlenen Uluslararası Arap Festivali’nde “En İyi Uluslararası Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi olmuştu.

İki eski rol arkadaşının Arap dünyasını bu kadar çok etkilemesi ve bir yıl ara ile ödüller kazanması hayranları arasında “Kaderleri bir gidiyor, aynı duyguları yaşıyorlar” yorumlarına sebep oldu.

Barış Arduç, akıcı İngilizce’si ile tercüman ihtiyacı duymadan Beyrut’ta harika bir konuşma yaptı. Videodan izleyebilirsiniz. Karizmasını konuşturan Arduç, halktan da yakın ilgi gördü.

Elçin Sangu da benzer hisleri 2018 yılında yaşamıştı. “Ne yapıyorlarsa aynı yapıyorlar” diye düşünen hayranları da bir yıl arayla gerçekleşen bu ödül törenlerini örnek göstermekte.

Sosyal medya platformlarında bu konuyla ilgili çok sayıda yorum bulabilirsiniz.

Elçin Sangu ile Barış Arduç'un kaderleri bir gidiyor, aynı hisleri yaşıyorlar! 10

Elçin Sangu ile Barış Arduç'un kaderleri bir gidiyor, aynı hisleri yaşıyorlar! 11

Elçin Sangu ile Barış Arduç'un kaderleri bir gidiyor, aynı hisleri yaşıyorlar! 12

Elçin Sangu ile Barış Arduç'un kaderleri bir gidiyor, aynı hisleri yaşıyorlar! 13