Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu kapak kızı oldu, tarzıyla da ilginç fotoğraflar ortaya çıktı!

Elçin Sangu kapak kızı oldu, tarzıyla da ilginç fotoğraflar ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Elçin Sangu, ekranlara son olarak İyi Günde Kötü Günde dizisi ile gelmişti. Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile başrolü paylaşan oyuncu, ne yazık ki beklediği ilgiyi bulamayan dizisinin erken finali ile hüsrana uğradı! Sangu’nun Çarpışma dizisinin ardından heyecanla bekleyen hayranları da final kararına üzüldü ama 6 bölüm süren dizi, Kanal D’nin daha fazla şans tanımaması nedeniyle bitirildi.

Reyting nedeniyle yaşanan bu durum Elçin Sangu’yu da üzmüş ve aynı zamanda da sitemli açıklamalar yapmasına neden olmuştu. Oyuncu, bir dizinin 6 bölümde anlaşılamamasına vurgu yaparak, Kanalın aldığı karara tepkisini koymuştu.

Sangu’nun bir başka projesi ile ilgili henüz net bir bilgi yok. Ancak yaşadığı hüsran nedeniyle televizyon dizilerinden gelen teklifleri daha ince eleyip sık dokuyacağı tahmin ediliyor.

Elçin Sangu kapak kızı oldu, tarzıyla da ilginç fotoğraflar ortaya çıktı! 11

(İyi Günde Kötü Günde)

Kiralık Aşk dizisi ile ünlenen oyuncu, sonrasında PuhuTV için çekilen Yaşamayanlar isimli ilk yerli vampir dizisinde de oynamıştı. Oyuncu ayrıca geçtiğimiz ay Netflix’te yayınlanan ve başrolü Demet Akbağ ve Haluk Bilginer ile paylaştığı 9 Kere Leyla filmiyle de gündeme gelmişti.

Elçin Sangu, şu sıralar hayranlarıyla sosyal medyadan buluşuyor. Çok etkin bir kullanıcı olmasa da zaman zaman hayranlarını şaşırtarak paylaşımlar yapıyor oyuncu.

Son olarak ise kapak kızı olduğu Instyle dergisi için çekilen fotoğraflarını paylaştı oyuncu. Derginin Şubat sayısına bir röportaj veren Elçin Sangu, fotoğraflar için de objektif karşına geçti ve ortaya renkli kareler çıktı…

İşte Sangu’nun paylaşımıyla o karelerden bazıları…

Elçin Sangu kapak kızı oldu, tarzıyla da ilginç fotoğraflar ortaya çıktı! 12

Elçin Sangu kapak kızı oldu, tarzıyla da ilginç fotoğraflar ortaya çıktı! 13

Elçin Sangu kapak kızı oldu, tarzıyla da ilginç fotoğraflar ortaya çıktı! 14

Elçin Sangu kapak kızı oldu, tarzıyla da ilginç fotoğraflar ortaya çıktı! 15