Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisiyle hüsran yaşayan Melisa Aslı Pamuk, yeni bir dizinin kadrosunda

Yeni Hayat dizisiyle hüsran yaşayan Melisa Aslı Pamuk, yeni bir dizinin kadrosunda

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sezon başında iddialı bir şekilde başlayan Yeni Hayat dizisinde rol almıştı. Oyuncu, Serkan Çayoğlu ile başrolde yer aldığı dizisinin fazla reyting almaması ve 9.bölümde final yapmasıyla birlikte hüsrana uğramıştı. Ancak Melisa Aslı Pamuk’un yeni ve iddialı bir projede yer alacağı öğrenildi.

Pamuk, TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan ve ismi ‘Hay Sultan’ olarak belirlenen yeni dizide oynayacak. Usta oyuncu Çetin Tekindor’un da yer aldığı ve Akli Film imzalı dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, daha önce gündeme gelen ancak pandemi nedeniyle çalışmaları bir süre ertelenen dizinin yeniden hazırlık aşamasına geçildiğini duyurdu.

Çekmeköy’de Akli Film’in platosunda çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh yapacak. Bugün (1 Şubat) çekimlerinin başladığı dizide Melisa Aslı Pamuk ve Çetin Tekindor’un yanı sıra Emre Erçil, Cemal Toktaş ve Burak Tamdoğan da rol alıyor.

Dizinin her bölümünün 60 dakika olacağı ve 30 bölümden oluşacağı da verilen bilgiler arasında. 4 ayda çekimlerinin tamamlanması beklenen dizinin senaryosunu ise İsa Yıldız yazıyor.

Özel kostümlerin tasarlandığı dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Bu arada dizinin müziklerini de Zeynep Alasya’nın yapacağı ifade edilmekte.