Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik zumba yaptı, sosyal medya yıkıldı! Saçlar gitmiş, dedeler mi gelmiş?

Burcu Biricik zumba yaptı, sosyal medya yıkıldı! Saçlar gitmiş, dedeler mi gelmiş?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterini oynayan Burcu Biricik, Cuma akşamı yayınlanan son bölümde izleyenleri üzen bir ayrılıkla diziye veda etmişti. Boncuk’un üzerinde gelinliği, hayalindeki aşkı Can’a yalınayak sokakta koşarken bir aracın çarpmasıyla boylu boyunca yere serildiği anlar, herkesi şaşırtmıştı. Boncuk’un iyileşmesini bekleyen izleyici, onun gerçeklerden kaçıp hayallere sığınmasının sonunu getirdiği o sahnede kalakaldı!

Dizinin takipçileri orada kaldı ama Burcu Biricik çoktan o sayfayı kapatmış bile! Oyuncu, instagram’dan yaptığı son paylaşımla birlikte adeta sosyal medyayı salladı! Saçları kısa ve küt kesilmiş ve sarıya boyanmış bir halde görünen oyuncuya pek çok yorum ve mesaj yağdı.

Mutfakta çılgınlar gibi dans eden oyuncunun videosu 900 bine yakın görüntülendi. Oyuncuya yorum yapanlar arasında ünlü isimler de vardı. Burcu Biricik, hiç durmadan dans ettiği videosunda zumba yaptığını söylerken, videodaki haline yorum yağdı.

Bu videonun yeni mi yoksa eski bir video mu olduğu merak konusuyken bir arkadaşının “Burcu bu dans için hazırım” sözüne “Yarın toplanıyoruz, toplu zumba dersi için” diyerek gülme emojisi ekledi oyuncu.

Burcu Binici, Levent Can, İpek Erdem gibi bazı oyuncular yorumları ve gülme emojileri ile meslektaşlarına mesaj atarken, Gupse Özay, Aslıhan Gürbüz gibi pek çok meslektaşı da beğeni yaptı videoya.

Burcu Biricik, dans videosunu sayfalarına ekleyerek esprili yorumlar yapan arkadaşlarına da böyle yanıt verdi:

Burcu Biricik zumba yaptı, sosyal medya yıkıldı! Saçlar gitmiş, dedeler mi gelmiş? 7

Bu arada videoda Burcu Biricik’in saçlarının kısa ve daha sarı olduğunu gören takipçileri ise bu duruma şaşırırken, Boncuk’un diziden tamamen gittiğine bir işaret olduğuna dikkat çektiler.

Bazı izleyicilerin de Kırmızı Oda’da Boncuk’un hayalinde gördüğü ermişleri hatırlatıp “Dedelerle fazla takılma dedik işte” şeklinde yorumları görülüyor.

İşte Burcu Biricik’in herkese ‘bravo, Maşallah enerjiye’ dedirten o anları…