Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu mesajı verdi, Çöp Adam hayranlarının heyecanı yükseldi!

Elçin Sangu mesajı verdi, Çöp Adam hayranlarının heyecanı yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı Çöp Adam dizisi, geçen sezonun en sürükleyici hikayelerinden birisini izleyicilerine sunmuştu. Büyük bir seyir keyfi yaşayan dizinin hayranları, daha önce pek de rastlamadıkları bir Türk dizisi formatı ile karşılaşmanın heyecanını da yaşadı.

Çöp Adam dizisinde olayların nasıl gelişeceğini tahmin etmek bile zor iken, şimdi de ikinci sezonda hikayenin çok daha farklı noktalara gideceğini bilen izleyiciler, büyük bir merak içinde yeni bölümleri bekliyor.

Star TV’de yayınlanan ve 25 bölüm süren ilk sezonun ardından ikinci sezon onayının gelmesi de izleyicileri çok memnun etmişti. Şimdi yaz arası tamamlanmak ve dizinin ikinci sezonu ile buluşmak için çok az bir zaman kaldı.

Hikayede yaşanan değişiklikler ve ayrılan oyuncularla ilgili basına yansıyan bilgilerden sonra Peri karakterini canlandıran Elçin Sangu’nun sosyal medya mesajı da izleyicilerin merakını artırdı.

Elçin Sangu mesajı verdi, Çöp Adam hayranlarının heyecanı yükseldi! 7

“Yeni sezona içimiz kıpır” notu ile paylaşım yapan Elçin Sangu, Çöp Adam dizisini bekleyenleri de sevindirdi. Dizide önemli değişiklikler yapıldığını bilenler, başrol oyuncusunun da heyecanlı bir şekilde yeni sezona beklemesinden de çok etkilendi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Çöp Adam dizisinin büyük sürprizlerle ekrana dönmesini beklediğini belirten izleyicilerin heyecanlı paylaşımlarını görebilirsiniz.

Dizinin hikayesindeki önemli değişiklikler ile ilgili pek bir bilgi sızmamış olsa bile, bazı oyuncuların yeni sezonda kadroda olmayacağı ortaya çıkmıştı. Birçok isim ile yolları ayıran yapım şirketi, ikinci sezon değişen hikaye ile birlikte yeni karakterler için de yoğun bir oyuncu arayışına girişti.

Veda eden isimlerden birisi de Berrin karakterini canlandıran Sedef Avcı oldu. Sosyal medyadan da veda paylaşımı yapan oyuncu, dizinin yolunun açık olmasını da arzu ettiğini belirtti.

Dizide Nesrin karakterini canlandıran Hülya Şen’in ayrıldığı yine sosyal medyadan yayınladığı veda paylaşımı ile anlaşılmıştı.

Selen Domaç, Fatin Koyunoğlu, Şeyda Terzioğlu gibi isimlerin de Çöp Adam dizisine veda ettiği ortaya çıktı.

Bu gelişmeler ışığında dizinin karakterleri konusunda büyük bir değişim yaşanacağı, hikayenin çok farklı bir noktaya sürükleneceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Elçin Sangu ve diğer oyuncular ikinci sezonu heyecanla bekliyor, çünkü onları da etkileyen yepyeni bir hikaye ile karşılaşacaksınız.

Çöp Adam dizisinin ikinci sezon çalışmaları devam ederken, yeni bölümlerin Eylül ayı itibari ile izleyicilerle buluşması da bekleniyor.