Ana sayfa Dizi Haberleri Fırtına gibi esen Yalı Çapkını dizisinde yeni bir dönemin ayak sesleri!

Fırtına gibi esen Yalı Çapkını dizisinde yeni bir dönemin ayak sesleri!

tarafından ker_def

Cuma akşamları büyük beğeni toplayan Yalı Çapkını dizisinin hikayesi çok sevildi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanması nedeniyle ilginin yüksek olduğu projede, başrollerde yer alan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başarılı performansları da alkış alıyor.

Sosyal medyada çok geniş bir etkileşim dalgası oluşturan, sezonun en iyi reytinglerini elde ederek adama bu yıla damgasını vuran dizi Yalı Çapkını oldu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin senaryosunu yazan Mehmet Barış Güngör’ün çok iyi bir iş çıkardığını söylemek de gerekiyor. Dizinin hikayesi o kadar akıcı ve her yeni bölümde izleyicileri içine o kadar güzel şeklide çekiyor ki, sürekli artan reytinglerin sırrı da işte bu.

Fırtına gibi esen Yalı Çapkını dizisinde yeni bir dönemin ayak sesleri! 7

2 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan dizinin 11. yeni bölümünde Ferit ve Seyran karakterlerini artık hikayede çok farklı bir gerçeklik ile göreceksiniz. Birbirlerine alışan, birbirlerini sevmeye başlayan ve çatışmadan daha çok artık yardımlaşma hissinin geliştiği bir ilişkinin kapıları açılıyor.

Seyran ile Ferit, kameralar önüne bir arada çıkarken, yaşadıkları sorunları paylaşma ve birbirlerine destek olma davranışı da hikayede yeni bir dönemin başlamakta olduğunu gösteriyor.

2 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümün konusu ise şöyle; Yusuf’un Ferit’in sorusuna verdiği cevap Seyran’ı çok sinirlendirir ve gözü ne Ferit’i ne de Yusuf’u görmek ister. Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit’i ise tatsız bir sürpriz bekler.

İstemeden bir gazeteci tarafından fotoğraflanan Ferit, Halis Ağa öğrenmeden bu beladan kurtulmak için Orhan’dan yardım ister. Ferit’e bu konuda yardımcı olabilecek kişi ise Seyran’dır.

Çetin Tekindor’un başrolde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları gibi önemli isimler bulunuyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. “ Yalı Çapkını”, yeni bölümüyle 2 Aralık Cuma günü Star’da!