Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu, yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde setinden imajını paylaştı…

Elçin Sangu, yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde setinden imajını paylaştı…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarpışma dizisinin ardından yeni sezonda İyi Günde Kötü Günde isimli diziyle ekrana dönmek için gün sayan Elçin Sangu, dizideki imajını yansıtan bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı. Sangu’nun uzun saçları ve doğal makyajıyla poz verdiği fotoğrafına pek çok beğeni geldi ama yorum yapılamıyor! Zira oyuncu, yorumlara paylaşımını kapatıyor…

Oyuncunun dün yaptığı paylaşıma 355 bine yakın beğeni geldi. Beğeniler arasında yönetmen Çağan Irmak, oyuncular Serma Ergeç ve Demet Özdemir’in de olması dikkat çekti. Star TV’de yayınlanacak olan dizide Sangu  Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile birlikte rol alacak. Dizi romantik komedi türünde bir yapım.

Yapımına O3 Medya’nın imza attığı dizinin henüz yayın tarihi net değil. Hikayesi ise izleyenleri keyiflendirecek bir türde. Kanalın sitesinde hikaye şöyle aktarılıyor: “Yeni başlangıçlar, baş döndürücü bir aşk ve evliliğe giden hayaller… Peki tüm bu planlar kaderin beklenmedik hamlesi ile alt üst olursa? Leyla, Sarp ve Melisa’nın birbirine düğümlenen ilişkilerini izlerken kahkahalarınızı tutamayacak, sürpriz ve eğlence dolu bu sıcak hikayenin bağımlısı olacaksınız. İyi Günde Kötü Günde, güçlü isimleri, sürükleyici hikayesi ve eğlenceli anlatımıyla yeni sezonda çok konuşulacak.”

Elçin Sangu’nun Kiralık Aşk’tan sonra yeniden romantik komedi dizisinde yer alması izleyicisini de mutlu edecek gibi görünüyor. Zira daha sonra rol aldığı Çarpışma dizisinin ardından takipçileri onu yine romantik komedide görmek istediklerini sosyal medyadan sıkça ifade ediyorlardı.

İşte Sangu’nun yeni imajıyla son paylaşımı:

#iyigündekötügünde????; @direnduzgun

Elçin Sangu, yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde setinden imajını paylaştı... 7