Ana sayfa Dizi Haberleri “Serkan’a aşık olabilir misin?” Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın yanıtı her şeyi değiştirecek!

“Serkan’a aşık olabilir misin?” Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın yanıtı her şeyi değiştirecek!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, bu hafta 26 Ağustos Çarşamba akşamı 7. bölümüyle ekrana gelecek. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünü oynadığı dizinin yeni bölümünde heyecanlı sahneler yaşanacak. Eda ve Serkan arasında gittikçe gelişen yakınlık, Eda’nın kendi hislerinin adını koymasıyla başka bir yere taşınacak… İki genç ve başarılı oyuncunun ekran uyumuyla Sen Çal Kapımı dizisinin reytingleri böyle giderse yeni sezonda da devam edecek.

Yaz başından beri yayınlanan dizi şimdiden pek çok kişinin dikkatini çekti. Tatil sezonunun bitip Eylül’ün gelmesiyle birlikte dizinin pek çok yapım arasında nasıl bir yerde duracağı merak konusu ama Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarının sosyal medyadan verdikleri yorumlara bakılırsa, izleyicinin pek de Eda ve Serkan çiftinden vazgeçmeye niyeti yok! Romantik komedi dizilerinin benzer hikayelerine karşın oyuncuların uyumları, dizilerin kaderine de yön veriyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin, iki genç ve popüler isim olarak birbirlerine de yakıştırılıyorlar. Aralarında bir aşk olmadığını belirtseler de ekran önündeki aşk sahneleri, izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Bu hafta yayınlanacak olan 7. bölümde Eda’nın Serkan’ı anlatırken “Beni büyülüyor” sözleri üzerine Ceren’in “Sen Serkan’a aşık olabilir misin?” sözleri, Eda’yı da kendi içindeki hislere isim bulmaya zorlayacak gibi duruyor! Eda’nın bu soruya vereceği yanıt ve sonrasında hislerini farketmesi, olayların akışını da değiştirebilir…

"Serkan'a aşık olabilir misin?" Sen Çal Kapımı dizisinde Eda'nın yanıtı her şeyi değiştirecek! 7

7. bölümde neler olacak?

Serkan, Eda’ya ilk kez içini açtı, çok özel bir sırrını paylaştı onunla… Eda, paylaştıkları anın büyüsüne kapılmış eve döndüğünde Ayfer, Eda’nın mutlulukla parlayan gözlerini fark eder hemen. Eda gerçekten aşık mıdır yoksa? Eda, Serkan’ın büyüsüne kapılmaktan çok korkuyor… Ama Serkan’dan uzak durmak o kadar zor ki.

Ertesi gün Serkan’ın doğum günü… Ama tabii ki Serkan Bolat doğum günü kutlamaktan nefret ediyor. Üstelik söylentiye göre doğum günlerini Selin’le geçiriyormuş. Bu sene de öyle olacak. Üstelik bir de Selin’e Serkan adına elleriyle çiçek hazırlamak zorunda kalıyor Eda, hem de notu da kendisi yazarak. Selin’in de kafası karışmaya başlıyor. Peki bu durum Serkan ve Eda’yı nasıl etkileyecek?

SEN ÇAL KAPIMI YENİ BÖLÜMÜYLE 26 AĞUSTOS ÇARŞAMBA SAAT 20.00’DE FOX’TA!

İşte 7. bölüm tanıtımı: