Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma’da izleyiciye fena ters köşe yaptı!

Elçin Sangu’daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma’da izleyiciye fena ters köşe yaptı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
İlk bölümü heyecanla beklenen Çarpışma dizisi, dün akşam Show TV’de ekrana geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, İsmail Demirci, Erkan Can, Mustafa Uğurlu ve Alperen Duymaz’ın başrollerde oynadığı Çarpışma ilk bölümüyle adeta izleyenlerin nefesini kesti!

Dizide Kıvanç Tatlıtuğ büyük dikkat çekerken, Kiralık Aşk dizisinden sonra yeniden ekrana dönen Elçin Sangu’nun dönüşü de ayrıca muhteşem oldu!

Romantik komedideki başarısından sonra bu kez dramatik bir rolle ekrana gelen Elçin Sangu, banka müdiresi evli ve bir çocuk annesi olan Zeynep karakteriyle izleyenleri şaşırttı.

Elçin Sangu'daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma'da izleyiciye fena ters köşe yaptı! 15

Sangu’nun yeni rolündeki performansına sosyal medyadan övgüler gelirken, komediden sonra dramda da iyi olduğu görüşleri hakimdi.

Eşi ile sorunları olan ve evliliği kötü giden Zeynep’in kızını kurtarmak için çalıştığı bankadan para çalması ve kızını kaçıranlara götürdüğü sahnelerde heyecan da doruğa çıktı.

Sangu’nun başarıyla canlandırdığı Zeynep karakterinin yolu, dizinin final sahnesinde Kadir ile kesişti.

Polisten kaçan Zeynep’in arabasına son sürat çarpan Kadir ve Zeynep arasında nasıl bir ilişki yaşanacak, şimdi büyük merak konusu.

Çarpışma dizisiyle Elçin Sangu’nun ekrana dönmesi, izleyenlerini çok mutlu ederken, bambaşka bir rolde yer alması da adeta ‘ters köşe’ yaptığı yorumlarına neden oluyor.

İşte Sangu’ya gelen yorumlardan bazıları:

Elçin Sangu'daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma'da izleyiciye fena ters köşe yaptı! 16 Elçin Sangu'daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma'da izleyiciye fena ters köşe yaptı! 17 Elçin Sangu'daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma'da izleyiciye fena ters köşe yaptı! 18 Elçin Sangu'daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma'da izleyiciye fena ters köşe yaptı! 19 Elçin Sangu'daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma'da izleyiciye fena ters köşe yaptı! 20 Elçin Sangu'daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma'da izleyiciye fena ters köşe yaptı! 21 Elçin Sangu'daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma'da izleyiciye fena ters köşe yaptı! 15 Elçin Sangu'daki değişimi farkettiniz mi? Çarpışma'da izleyiciye fena ters köşe yaptı! 23