Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elçin Sangu’dan sitem! Yapımcılar ‘kötü kadın’ rolleri teklif etmiş!

Elçin Sangu’dan sitem! Yapımcılar ‘kötü kadın’ rolleri teklif etmiş!

tarafından zk zk

Elçin Sangu: Yapımcılardan hep kötü karakter teklifi geldi
Mutluluk Zamanı filmiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Elçin Sangu ve oyuncu Barış Arduç, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.

Film için Bülent Ortaçgil’in kült şarkısı ‘Bu Su Hiç Durmaz’ı seslendiren Elçin Sangu, Yasemin Şefik’in “Yapımcılardan teklif gelmiştir. Albüm yapacak mısın?” sorusu üzerine : “7/24 şarkı söylüyorum. İnsanlar ‘İllallah’ dedi artık. Evde kahve yaparken tut, yolda yürüyene kadar. Zamanında teklif geldi ama bana makul ve mantıklı gelmedi. Benim hiç bilmediğim bir yer. Ben bir şeyi iyi yapayım o da oyunculuk olsun” açıklamalarında bulundu.

‘İLK İŞLERİMİN BEŞİ KÖTÜ TEKLİFİYDİ’

Kızıl ve çilli olmasıyla ilgili ergenlik döneminde çok çirkin esprilere maruz kaldığını ifade eden ünlü oyuncu Elçin Sangu; “Alışılagelmemiş bir tipi çocukların kabul etmesi daha zor. Çocuklar acımasız oldukları için daha fazla yükleniyorlar ama büyüdükçe bu da güzel bir şeymiş sanki. Sektörde de öyle bir algı vardı. Renkli tipleri genelde kötü karaktere uygun görülür. “İlk işlerimin beşi kötü teklifiydi.” İfadelerini kullandı.