Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’dan tam bir ay sonra yeni paylaşım geldi! Oyuncunun hayranları bayram etti!

Elçin Sangu’dan tam bir ay sonra yeni paylaşım geldi! Oyuncunun hayranları bayram etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Elçin Sangu 2015-2017 yıllarında Star TV’de yayınlanan ve Barış Arduç ile başrolü paylaştığı Kiralık Aşk dizisiyle sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük bir hayran kitlesine kavuştu.

Oyuncunun Kiralık Aşk’tan sonra yer aldığı projeler çok ses getirmedi. Kiralık Aşk  ile oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Elçin Sangu, daha sonra dram türündeki Çarpışma dizisiyle ekranlara gelmişti. Oyuncunun Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olduğu yapım beklenen etkiyi yapmadı.

Hayranlarının romantik komedi türüne çok yakıştırdığı oyuncu sonrasında İyi Günde Kötü Günde dizisinde rol aldı ancak dizi reytingleri düşük olunca 6. bölümde sona erdi.

Elçin Sangu’nun şanssızlığı geçtiğimiz sezonda da devam etti ve Fox TV için çekilen, Med Yapım imzalı Yalancılar ve Mumları dizisi de 5 bölüm sonra ekrana veda etti.

Elçin Sangu'dan tam bir ay sonra yeni paylaşım geldi! Oyuncunun hayranları bayram etti! 7

Elçin Sangu, dizi konusunda üst üste şanssızlıklar yaşarken, hayranları onu tekrar başka dizide göreceği günleri iple çekiyor. Sevenleriyle şu sıralar sosyal medyada hasret gideren Elçin Sangu instagram hesabını da çok aktif kullanmıyor.

En son geçtiğimiz ay bir paylaşımda bulunan güzel oyuncunun son paylaşımını gören hayranları adeta bayram etti. Tam bir ay sonra önceki gün yeni bir fotoğrafını yayınlayan Elçin Sangu, 8.5 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında hayranlarından övgü dolu pek çok yorum aldı.