Ana sayfa Kadın Haberleri Elçin Sangu’nun sosyal medyada müthiş başarısı

Elçin Sangu’nun sosyal medyada müthiş başarısı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, sosyal medyayı yoğun kullanan isimler arasında değil. En son geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisiyle ekranda izlediğimiz oyuncu, Kiralık Aşk ile büyük bir çıkış yapmıştı. Sangu, 2020 yılında ise 9 Kere Leyla filmiyle gündemde kalmıştı.

Sangu, son yılların en dikkat çeken ve hayran kitlesini de en hızlı şekilde artıran oyuncuların başında geliyor. Hem de bunu öyle çok fazla paylaşım yapmadan, genelde hayranlarını özleterek başarıyor. Instagram hesabında 7 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile Türk oyuncular arasında iyi bir konumda bulunan Sangu, hem sınırlı paylaşım yapıp hem de bu noktaya gelebilen ender isimlerden.

Oysa ki birçok ünlü ismin günde onlarca paylaşım yaptığını,sıklıkla kendini hatırlattığını, eğlenceli ve beğeni alacak içerikler üretmek için de ciddi bir zaman harcadığını görebilirsiniz.

Elçin Sangu, böyle bir yolu hiç tercih etmedi ama sosyal medyada da bu kadar yoğun çaba harcayanlardan çok daha iyi noktaya gelmeyi başardı. Bu da oyuncunun popülerliğinin geldiği seviyeyi anlatıyor.

Sangu bugün 1 hafta aradan sonra aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Şapkaya zaafım var evet:)

Elçin Sangu'nun sosyal medyada müthiş başarısı 7