Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’ya final yapan İyi Günde Kötü Günde dizisi üzerinden eleştiri!

Elçin Sangu’ya final yapan İyi Günde Kötü Günde dizisi üzerinden eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisi 6. bölümü ile birlikte final yaptı. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinnde yer aldığı dizinin kısa sürede ekrandan silinmesinin sebebi reytinglerinin düşük gelmesiydi.

Ancak Elçin Sangu, bir yapımın 6 bölümde kendisini anlatamayacağını belirterek, diziyi yayından kaldıran Star TV’ye kameralar önünde sitem etti. Ünlü oyuncu ne yapımda ne ekipte sorun olmadığını, sorunun kanal yönetimi olduğunu belirten sözleriyle dikkat çekmişti.

Elçin Sangu’ya hayranları da sosyal medyadan yaptıkların paylaşımlarla destek oldu. Dizinin final yapmamasını isteyen hayranlar, birçok yorumda bulundu. Genelde bu yorumlar Star TV’ye sitem içerirken, Elçin Sangu’nun da oyunculuğu övülüyordu.

Ancak Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, 15 Eylül’de yaptığı yorumda dizinin uzun süreli olmayacağı tahmini yapmıştı. Bu tahmin de doğru çıkmış bulunuyor. Konuya değinen Sina Koloğlu, Elçin Sangu’ya oyunculuğun da bir yapım için önemli olduğunu hatırlatan şu sözlerle eleştiri yaptı:

“Çok sevilen oyuncu, Instagram’ı yıkılıyor… Biz de yazıları Twitter ortamında paylaşıyoruz. Bazı oyuncularla ilgili yazı yazıldığı zaman bir alaka bir alaka… Normal, seviliyorlar ya da iyi ‘sosyal medya çalışması’ yapıyorlar. Onlardan biri Elçin Sangu…

‘İyi Günde Kötü Günde’ dizisi altıncı bölümde final yaptı. ‘Sangu, hayranı bol bir oyuncu. Peki bu dizi olunca ne oluyor? Başka unsurlara da ihtiyaç var. Senaryo, oyunculuk vs… Şahsen ömrü uzun olmayacak diyorum’ diye yazmışım 15 Eylül tarihinde.”