Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’yu görenler tanıyamadı! Sürpriz bir proje ile gündeme geliyor!

Elçin Sangu’yu görenler tanıyamadı! Sürpriz bir proje ile gündeme geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisiyle şöhreti yakalayan Elçin Sangu, daha sonra bir kaç dizi ile ekrana geldi ancak Çarpışma dışında beklenen ilgiyi göremedi dizileri. İyi Günde Kötü  Günde, Yalancılar ve Mumları dizilerinde rol alan Sangu, erken final yapan projeler nedeniyle hüsran yaşamıştı.

Elçin Sangu’nun Star TV’de yayınlanması beklenen Çöp Adam isimli bir diziyle de ismi geçti. Son yıllarda pek çok dikkat çeken projeye imza atan OGM Pictures yapımı dizide Engin Altan Düzyatan ile başrolde olma ihtimali de konuşuldu.

Henüz bu diziyle ilgili net bir gelişme yaşanmadı. Elçin Sangu hayranları, oyuncuyu bir an önce başka bir diziyle ekranda görmek istiyor. Ancak son bir kaç dizisinde umduğunu bulamayan oyuncunun, ince eleyip sık dokuduğu da tahmin ediliyor.

Dizi projelerinde istediğini bulamayan oyuncu, bu kez başka bir proje ile gündeme gelmeye hazırlanıyor! Elçin Sangu’nun büyük bir heyecan yaşadığı müzikal, yakında başlayacak! Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunu olan Elçin Sangu, bu kez sahneye çıkmaya hazırlanıyor!

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin ile aynı sahneyi paylaşacak Elçin Sangu! Müzikal şimdiden merak konusu olurken, Cepkin ve Sangu’nun, müzikal için çekilen fotoğrafları da sosyal medyada yer bulmaya başladı!

İkilinin başrolleri paylaşacağı Jekyll&Hyde Müzikali, 23 Ekim’den itibaren Zorlu PSM’de sahnelenmeye başlayacak. Elçin Sangu’nun müzikal için imajı ise oyuncunun hayranları tarafından çok beğenildi. İlk etapta fotoğrafı görenlerin Elçin Sangu’yu tanıması da zor oldu.

Elçin Sangu'yu görenler tanıyamadı! Sürpriz bir proje ile gündeme geliyor! 7

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, büyük bir prodüksiyon ile sahnelenecek. Kadrosuyla da çok konuşulacak olan müzikal, ilk olarak 1997’de Broadway’de sahnelenmişti. Projenin yönetici ismi ise Taner Tunçay olacak.

Müzikalin slogan cümlesi ise şöyle: “İyi ve kötü aynı bedende, birbirine karşı acımasız bir savaş halinde. Ama her şeyin bir sonu vardır.”