Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinin en dikkat çeken ismi Akın Akınözü, dizi başlamadan heyecanı yükseltti!

Tuzak dizisinin en dikkat çeken ismi Akın Akınözü, dizi başlamadan heyecanı yükseltti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tv8’in yeni dizisi Tuzak, ekrana gelmek için gün sayıyor. Yaz aylarında çalışmaları başlayan dizide ilk olarak Akın Akınözü’nün ismi belli olmuştu. Hercai ile şöhreti yakalayan ve ardından Kaderimin Oyunu dizisinde oynayan Akın Akınözü, özellikle yurt dışındaki hayran kitlesi nedeniyle rol aldığı yapımlara dikkat çeken bir isim olmayı başarıyor. Bu kez de Tuzak dizisinin konuşulmasını sağlıyor oyuncu.

Yeni dizisinde Avukat Umut karakteriyle ekrana gelecek olan Akın Akınözü’nün partneri ise Bensu Soral. İkilinin ekran uyumu merak edilirken, diziden gelen yeni fotoğraflar da ilgiyle takip ediliyor. Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın birlikte pozları, iki oyuncunun hayranları tarafından şimdiden birbirlerine yakıştıkları yorumlarını almakta.

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in, senaristliğini ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun yaptığı dizide ayrıca Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu da rol alıyor. Merakla beklenen diziden son fotoğrafı ise Akın Akınözü paylaştı!

Tuzak dizisinden paylaşımı ile beğeni yağmuruna tutuldu oyuncu adeta! Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerinde sakalları ve saçları uzun olan oyuncu, bu kez başka bir imajla kamera karşısına geçiyor. İlk kez bıyıksız, sakalsız ve daha kısa saçlı görünen oyuncunun yeni imajı da beğenildi.

Tuzak dizisinin en dikkat çeken ismi Akın Akınözü, dizi başlamadan heyecanı yükseltti! 7

Instagram’da takipçileri için yaptığı paylaşıma övgü dolu yorumlar yağıyor. Oyuncunun yeni dizisindeki yeni imajı, hayranları tarafından çok başarılı bulundu.

Tuzak dizisinin yayın tarihi henüz belli değil. Çekimleri süren diziden tanıtım da henüz yayınlanmadı. Konusu ise kısaca şöyle:

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir. Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..