Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi reytingde öyle bir sıçradı ki tekrarlarıyla bile şaşkına çevirdi!

Yalı Çapkını dizisi reytingde öyle bir sıçradı ki tekrarlarıyla bile şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin iddialı dizisi Yalı Çapkını, Cuma akşamları ekrana geliyor. Bu hafta 2. bölümü yayınlanan dizinin reytinglerde patlama yaşaması, herkesi şaşırtan bir durum oldu! İlk bölümüyle beklenen reytingleri alamayan dizinin ikinci bölümüyle tüm kategorilerde ilk sıraya yerleşerek zirveye yerleşmesi şaşırttı. Ancak daha da şaşırtıcı olanı, dizinin tekrarı bile pek çok dizinin ulaşamadığı reytingleri almayı başardı!

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’te yaşayan Seyran ile istemeyerek evlenmesinin anlatıldığı dizide Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir başrollerde yer alıyor. Usta oyuncular Çetin Tekindor ve Şerif Sezer’in yanı sıra deneyimli isimler Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu da dizinin öne çıkan isimleri.

Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya önce Suna uygun bulunur. Seyran, ablasının isteme töreninde ona yardımcı olmaya çalışır ancak Suna kahve verme sırasında bayılıp düşer. Daha sonra aile, Seyran’ı gelin olarak verme kararını alır.

Yalı Çapkını dizisi reytingde öyle bir sıçradı ki tekrarlarıyla bile şaşkına çevirdi! 7

Okumak isteyen, meraklı, hayalleri olan Seyran ile uçarı Ferit’in hikayesi, izleyicinin ilk bölümde çok ilgisini çekmemiş görünse de hafta içinde tekrarlarının da yayınlanması ve bazı eleştirilerle birlikte sosyal medyada sıkça konuşulması, dizinin bu hafta daha çok izlenmesini sağlamış görünüyor.

OGM Pictures imzalı dizi, 2. bölümüyle büyük ilgi toplarken, tekrarlarıyla da Yalı Çapkını dizisi kanalın yüzünü güldürdü. Dizi, 2. bölümün yayınlandığı akşam twitter’da da gündem oldu! Yalı Çapkını dizisinin tekrarlarıyla Total ve AB’de 5. ve ABC1 kategorisinde ise 8. sırada olması da ayrıca bir başka başarı olarak görülüyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı ve senaryosunu Mehmet Barış Günger’in yazdığı Yalı Çapkını dizisinin 3. bölümü ise merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı da daha ilk günden 2 milyonu geçen izlenme rakamına ulaştı…