Ana sayfa Dizi Haberleri Elif 23 Ocak 652. bölüm özeti… İnci, Melek’i görüyor!

Elif 23 Ocak 652. bölüm özeti… İnci, Melek’i görüyor!

tarafından zk zk

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’in 23 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde, İnci sokakta Elif’i arayan Melek’i görür. Gördükleri karşısında şok olan İnci her Tülay’a anlatır. Tarık ise Macide’yi öldürmek için eline geçen fırsatı değerlendirmeye çalışır.

Elif 652. Bölüm Özeti

Melek Elif’i aramak için dışarı çıktığında İnci’yle karşılaşır. Aylar sonra Melek’i karşısında gören İnci şok olur. Gördüklerini Tülay’a anlatan İnci Tülay’ı Melek’in yaşadığına ikna edemez. Melek’in psikolojisinin yerinde olmaması ise Jülide’yi tedirgin etmeye başlar. Melek’in ve kendi ailesinin zarar görmemesi için çalışan Jülide bir çözüm yolu arar. Öte yandan Tarık, Macide ve Mustafa’nın Melek hakkında ulaştığı bilgiyi öğrenir. Bunun üzerine Tarık, Macide’yi daha da büyük bir tehlike olarak görmeye başlar ve zehirli ilaçları vermesi için Vildan’ı zorlar. Vildan bu kez şeytana uyacak mı?

Macide kendini kötü hissettiği için odasına kapanmıştır. Herkes etrafında pervane olurken, Tarık Macide’nin bu haline sevinir ve Vildan’a bu durumu fırsata çevirmesini söyler.

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…