Ana sayfa Sosyal Medya Elif dizisinin ünlü oyuncusu İsabella Damla Güvenilir’in son halini gören şaşırıp kalıyor!

Elif dizisinin ünlü oyuncusu İsabella Damla Güvenilir’in son halini gören şaşırıp kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan Elif dizisi toplam 5 sezon devam etti. Günlük dizi olarak yayınlanan Elif ile birlikte çocuk oyuncu Isabella Damla Güvenilir de büyük bir popülerlik kazandı. Çocuk oyuncu olarak diziye başlayan Isabella,özellikle Güney Amerika ülkelerinde dizi çok popüler olduğu için adeta bir yıldız gibi anılıyor…

940. bölümü ile birlikte 10 Haziran 2019 tarihinde ekrana veda eden dizinin ardından neredeyse 1 yıldır pek de ortalarda görünmeyen Isabella Damla Güvenilir’in ne kadar değiştiği ve büyüdüğü de bir fotoğraf karesi ile ortaya çıktı…

2009 doğumlu olan İsabella Damla Güvenilir, şu anda 11. yaşının içinde. 5 sezon boyunca dizide birlikte rol aldığı Derya Şen Akbacak’ın oğlunun doğum gününe anne ve babası ile katılan Isabella, görenleri de şaşkınlığa uğrattı.

Elif dizisinin ünlü oyuncusu İsabella Damla Güvenilir'in son halini gören şaşırıp kalıyor! 9

Güzel oyuncu Derya Şen Akbacak ve ünlü şef Ayvaz Akbacak aşkının en güzel meyvesi Toprak Can Akbacak 3 yaşına girdi. Oğullarının doğum gününü Şile North Beach’da yakın dostlarıyla kutlayan Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak, Karadenizin tadını çıkarırken hazırladıkları farklı konseptle unutulmayacak bir yeni yaş karşılamasına imza attılar.

Derya Şen Akbacak’ın 5 sezon birlikte rol aldığı Elif isimli dizideki oyuncu arkadaşı İsabella Damla Güvenilir, annesi Yurdanur Güvenilir ve ablası Nazlı Güvenilir ile doğum gününe katıldı.

Elif dizisinin ünlü oyuncusu İsabella Damla Güvenilir'in son halini gören şaşırıp kalıyor! 10

İki yıldızı plajda yan yana gören tatilciler İsabella Damla Güvenilir ve Derya Şen Akbacak ile uzun süre resim çektirme yarışına girdiler.

Neşe içinde geçen kutlama sonrası gözleri dolu dolu olan Derya Şen Akbacak, “Oğlumun büyüdüğünü görmek beni gururlandırıyor, her yeni yaşında duygulanırım. Ev hanımı ve anne olmanın yanında oyunculuk atölyem ile oyunculuk mesleğim arasında mekik dokusam da yorulmuyorum, ailemle geçirdiğim bir dakika tüm yorgunluğumu alıyor” dedi.

İşte diziden bir yıl sonra, 2020 yılında İsabella Damla Güvenilir ile Derya Şen Akbacak’ın keyifli buluşmasından bir fotoğraf…

Elif dizisinin ünlü oyuncusu İsabella Damla Güvenilir'in son halini gören şaşırıp kalıyor! 11