Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız Asyalı’dan Merve Oflaz’a çok ağır sözler!

Yıldız Asyalı’dan Merve Oflaz’a çok ağır sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elif dizisinde Rana karakterine hayat veren ünlü oyuncu Yıldız Asyalı’nın 29 Haziran tarihinde Kerem Saka ile evlendiği basına yansımıştı.. Ancak oyuncu o dönemde pandemi nedeniyle resmi nikah kıyılmadığını söyledi. Posta gazetesine açıklamada bulunan Yıldız Asyalı, neden resmi nikah kıymadıklarını şu sözlerle açıkladı: “Gümüşlük’teydik. Resmi nikah için kan tahlili gerekiyor ama pandemi dolayısıyla kan almadılar bizden. Resmi nikah nasıl olsa olur diye beklemedik. Hızlı bir şekilde düğün yaptık.”

Harley isimli bir köpeği sahiplendiği için Kerem Saka ile büyük bir tartışma yaşayan Yıldız Asyalı, şiddet görmediğini de bu röportajında açıkladı. Kerem Saka bilindiği üzere Arka Sokaklar dizisinde 2. yönetmenlik yapıyor.

Daha önce Kerem Saka’nın kendisini yerlerde sürükleyerek kapıdan attığını söyleyen Yıldız Asyalı, röportajında bu konuya da değindi. Oyuncu, “Ben şiddet görmedim ama 30 yıl sonra boşansak daha mı iyiydi! Belki de eski eşinin ahı tuttu. Bu da çok normal. Kadın iki çocuğuyla bir başına kaldı sonuçta” dedi. Oyuncu yerde sürüklenmesini şiddet olarak saymadığını ifade etti.

Yıldız Asyalı, o gün hem kendisinin hem de Kerem Saka’nın çok sinirli olduğunu ve kendisine de el kaldırmadığını ifade etti.

Kendisini kandırılmış hisseden oyuncu, 29 Haziran’da bir kurt köpeği sahiplenmeye karar verdiklerini ve Kerem Saka’nın da Arka Sokaklar dizisi oyuncularından Merve Oflaz’ı aradığını ifade etti. Oflaz’ın yönlendirmesi ile Ebru Uluer isimli birisiyle görüştüğünü ve Harley isimli köpeği İzmir’den aldırdığını anlatan Yıldız Asyalı, daha sonra aşı bahanesiyle köpeği kendisinden geri aldıklarını da ifade etti.

Kerem Saka, Ebru Uluer ve Merve Oflaz yaşanan gelişmelerden sonra Yıldız Asyalı’yı kendilerine ulaşmaması için engelledi. Kerem Saka, “Sosyal medyada duygu sömürüsü yaparak popüler olmaya çalışmakla” suçladı. Yıldız Asyalı ise bunu kabul etmiyor.

Asyalı, Merve Oflaz’a da yüklendi ve röportajında şöyle konuştu:

“Ben, Merve Oflaz gibi insanlara uyuz oluyorum. Kimsiniz siz ya? Pardon ama ben beş yaşından beri sahnedeyim. İstanbul Devlet Opera ve Balesi çıkışlıyım. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunuyum. Mütevazı bir hayatım var ama istesem, her dizide her sinema filminde oynarım. Ben seçici biriyim, içime, gönlüme göre olsun istiyorum. İyi proje gelirse oynarım, gelmezse de otururum evimde kemanımı çalarım.”