Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elif dizisinin Rana’sı Yıldız Asyalı düğün yaptı ama gerçekte evlenmemiş!

Elif dizisinin Rana’sı Yıldız Asyalı düğün yaptı ama gerçekte evlenmemiş!

tarafından ker_def

En son Elif dizisinde Rana Kaya karakterine hayat veren oyuncu Yıldız Asyalı,1980 doğumlu ve 1998 yılından bu yana da oyunculuk mesleğini yapıyor. Hayat Bilgisi dizisindeki Rüya karakteri ile dikkatleri çeken Yıldız Asyalı, bir süre ara verdiği kariyerini Elif dizisi ile sürdürmüştü.

Yönetmen Kerem Saka ile 29 Haziran tarihinde Bodrum’da evlenen Yıldız Asyalı, yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrıldıklarını açıkladı. Ancak ünlü oyuncunun açıklamasında bir detay vardı ki, herkesi şaşkına çevirdi.

Yıldız Asyalı, Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına yaptığı açıklamada resmi nikahlarının olmadığını söyledi. Düğün yapan ama nikah kıymayan Yıldız Asyalı, herkesi de şaşırtmış oldu.

Elif dizisinin Rana'sı Yıldız Asyalı düğün yaptı ama gerçekte evlenmemiş! 7

Oyuncu, ayrılığın sebebini ise şöyle açıkladı: “Havyan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem’in bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini ödeyerek köpeğime kavuştum. Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı. Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık.”

Yıldız Asyalı’nın 2015 yılında Emre Vatansever ile yaptığı ve 2 yıl süren evliliğinden Ayşe Mira isminde bir kızı bulunuyor.