Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elif Doğan’a göre Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosu Şampiyonlar Ligi gibi!

Elif Doğan’a göre Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosu Şampiyonlar Ligi gibi!

tarafından ker_def

Yeni sezonda Kanal D ekranında yayınlanacak olan en iddialı proje olarak Dilek Taşı gözüküyor. 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ekrana gelecek olan Dilek Taşı dizisi, Camdaki Kız projesinin yerine düşünüldü. 1980’li yıllarda geçen hikaye izleyicilere çok farklı duygular yaşatacak.

Dizinin başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay bulunuyor. Oyuncu kadrosunda çok önemli isimlerin de yer aldığını belirtmekte fayda var. Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi oyuncuları da aynı sette buluşturan dizi güçlü bir hikaye ortaya koyacak. İzleyicilerin gözyaşlarını tutamayacağını genç oyuncu Elif Doğan ifade etti.

Dizide Sevda karakterini ise son dönemin öne çıkan isimlerinden Elif Doğan canlandırıyor. Dilek Taşı’nın çok özel bir proje olduğuna değinen oyuncu, şu bilgileri verdi:

“Çok heyecanlı olduğumuz, okurken çok heveslendiğimiz bir dizi Dilek Taşı, Sevda ise benim için çok başka bir yerde. O yüzden üzerine çok titriyorum, ince ince işliyorum. Dram yüklü sahnelerde hepimiz gözyaşlarımıza hâkim olamıyoruz. Sevda ile ilgili çok fazla bahsetmek istemiyorum. Çünkü çok sürprizli bir karakter. Ama Sevda için dönemin modasını oluşturan bir kadın diyebiliriz. İmkanların dönem itibari ile çok şeye el vermediği zamanlarda bile Sevda bunlara erişebiliyor.”

Sevda karakterini canlandırmayı çok istediğine değinen ünlü oyuncu, bunun nedenini ise şu sözlerle anlattı:

“Sevda’nın hikayesini ve karakter detayını okuyup üstüne konuştuğumuzda “Sevda’yı kimseye vermek istemiyorum.” dedim. Bir oyuncu olarak başladığınız anda ileride ters köşesini göreceğiniz karakterler oyuncuyu heyecanlandırır. Sevda da benim için öyle.”

Dizinin kadrosunu Şampiyonlar Ligine benzeten Elif Doğan, çok iyi bir ekip oluşturulduğunu anlattı:

“Şampiyonlar Ligi gibi bir kadromuz var. Ben çocukken izlediğim isimler de var. Duayen olarak gördüğüm isimlerle bugün beraber sahne çalışıyorum. Karakteri çalışıp üzerine tartışıyoruz. Bu benim için çok kıymetli. Onlarla aynı yerde aynı işi omuzlarımıza yüklenmiş olmak beni çok heyecanlandırıyor.”

Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Dilek Taşı dizisinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dilek Taşı 7 Eylül Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor…