Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin kardeş dizisi Kızıl Goncalar’ın sırları bir bir ortaya çıkmaya başladı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin kardeş dizisi Kızıl Goncalar’ın sırları bir bir ortaya çıkmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kızıl Goncalar isimli yeni dizi için yoğun bir hazırlık dönemi yaşanıyor. Dizinin çekimlerinin 10 Ekim’de başlaması planlanıyor. Diziyi öne çıkartan en önemli detay ise, uzun yıllar sonra Özgü Namal’ın yeniden setlere dönüşü oldu.

Dizinin senaryosunu beğenen ve yapımcı Faruk Turgut ile de geçmişten gelen dostluğunun etkisiyle Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisiyle birlikte yeniden ekranlara dönmeye ikna oldu. Dizinin erkek başrolü olarak da Özcan Deniz ile anlaşma sağlanması, projeyi daha da çok merak ettiren bir unsur oldu.

Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı ile Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı aynı. Gold Film tarafından hazırlanan iki dizi de Faruk Turgut’un büyük çabaları ile ortaya çıktı. Kızılcık Şerbeti’nde olduğu gibi güçlü bir dram hikayesi bulunan Kızıl Goncalar, yine milyonlarca izleyiciyi etkileme potansiyeli taşıyor.

Muhafazakar bir ailenin çocuğu olarak Özgü Namal hikayede yer alırken, laik ve seküler bir ailenin çocuğu olarak da Özcan Deniz’i yeni karakterde izleyeceksiniz.

Farklı kültürlerde yaşayan iki farklı ailenin, 14-15 yaşlarındaki iki kız çocuğunun hikayesini konu alacak olan Kızıl Goncalar dizisi, yine Türkiye’nin önemli bir gerçeğini ortaya dökecek.

Muhafazakar ve seküler ailelerin benzer değerlere sahip olmasına rağmen, birbirlerinden uzak gibi göründüklerini, aslında bunun çok da doğru olmadığını Kızılcık Şerbeti dizisi ortaya koymuştu.

Kızıl Goncalar ile birlikte dizi hayranları yine Türkiye gerçekleri ile yüz yüze gelecek.

Özcan Deniz hikayede Levent isimli bir doktora hayat verecek. Babası 28 Şubat generallerinden olan ve Türkiye’deki türban meselesinin sebeplerinden birisi olarak bilinecek. Levent arakteri seküler bir aileden gelen bir doktor rolünde ünlü oyuncu hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Özgü Namal ise, Meryem karakteri ile hikayede yerini alacak. Meryem karakteri Doğu Anadolu’dan gelen birisi. Levent ile Meryem’in yolları çocukları arasındaki bir bağlantı üzerine kesişecek.

Meryem ile doktor Levent’in hikayesinin izleyicileri derinden etkileyeceğini yapımcı Faruk Turgut sözleriyle ifade etti.

Faruk Turgut, “İnsanların merak ettiği enteresan yapıların sorgulandığı ve bu yapıları ciddi eleştiriler getirdiğimiz bir iş olacak. Ben yine Kızılcık Şerbeti kadar etkili bir dizi olacağını ve çok ses getireceğini, ülkenin gündemine oturacağını ve tartışma yaratacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.