Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine yeni katılan isim çok şaşırtacak!

Yasak Elma dizisine yeni katılan isim çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da yenilikler bitmiyor! 5. sezonuyla ekranın yine çok başarılı bir yapımı olarak Pazartesi akşamları reytingde Alparslan Büyük Selçuklu ile yarışıyor. Kimi zaman birinci sıraya oturan dizi, kimi zaman da günü ikincilikle tamamlıyor.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldıkları dizide ne entrika bitiyor ne de ilginç karakterlerin diziye katılışı! Aynı zamanda ayrılıkların da yaşandığı Yasak Elma dizisi, 6. sezona ilerlerken yine bir sürprizle izleyiciyi şaşırtacak!

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği diziye son olarak katılan isimler arasında Şebnem Dönmez yer alıyordu. Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı Kumru’nun annesi Handan olarak diziye gelen Dönmez ile birlikte hikayede yenilikler ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisine yeni katılan isim çok şaşırtacak! 7

Bir başka isim daha önümüzdeki günlerde diziye dahil olacak. Yasak Elma’ya konuk oyuncu olarak katılacak kişi, ünlü oyuncu Cansel Elçin. Bugüne kadar dram dizilerinde izlemeye alıştığımız Cansel Elçin’in, absürt komedi türündeki Yasak Elma’daki rolü de merak konusu.

Cansel Elçin’in sadece iki bölüm dizide rol alacağı öğrenildi. Handan’ın partneri olarak diziye dahil olacak. Yasak Elma dizisi, yeni gelişmeler sürpriz isimlerle 5. sezonda da başarılı bir süreç ortaya koymakta. Bu da 6. sezonu çoktan garantilediğinin bir kanıtı aslında…