Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 19. bölüm 2. fragmanı izle! Azra’ya yapılanlar sinir bozucu!

Elimi Bırakma 19. bölüm 2. fragmanı izle! Azra’ya yapılanlar sinir bozucu!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin izleyicileri, yaşanan gelişmeler nedeniyle sosyal medyada eleştirileri ardı ardına sıralamaya başladılar. Azra’nın başına sürekli bir şeyler gelmesi, etrafındaki herkesin onun kuyusunu kazması, artık dizinin takipçilerini kızdırmaya başladı.

Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin 19. bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Bu fragmanda da görüldü ki, Azra yine üzüntülü, yine kalbi kırık.
Ancak Cenk, tüm bu olumsuzluklar arasında yine Azra’nın yanında ve onun en büyük destekçisi. Avukat Kadir bey ortaya çıkıyor. Ayrıca Mert havuza düşüyor, acaba Mert’e ne olacak? Merakla beklenmekte… Videodan 19. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Sumru, Cansu, Kadir derken bu kez de Serap’ın Azra’ya savaş açması, izleyenleri iyice çıldırttı! 19. bölüm tanıtımı yayınlanan dizide, Serap’ın Feride Hanım ile bildiklerini anlatmak istemesi ve Feride’nin desteğini çektirmeye çalışması da eleştirilere neden oldu.

Bir türlü yüzü gülmeyen Azra’nın hemen herkesin markajında olması, izleyiciye inandırıcı gelmediği gibi kurulan oyunlardan da rahatsız olmaya başladı.

“Artık bazı şeyler de Azra’nın lehine gitsin, kardeş sevgisini bilen Kadir Azra’ya nasıl kötülük yapar, Azra’nın dayısı mı çıkar, halası mı biri çıksın da artık Azra’ya sahip çıksın, iyice saçmaladılar, Azra’nın bu kadar üstüne gidilmesi çok fazla, insan bu kadar suçsuz olup nasıl bu kadar suçlanabilir, Azra’ya rahat verin artık eziklemeyin” şeklinde pek çok yorum yapılıyor diziye.

Alina Boz ve Alp Navruz’un başrolünde oynadıkları dizinin 19. bölüm tanıtımında, Azra’nın yine başına çoraplar örülmeye başlandığı görülüyor.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal