Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 5. bölümü ne zaman yayınlanacak? 5. bölüm fragmanı izle!

Elimi Bırakma 5. bölümü ne zaman yayınlanacak? 5. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def
TRT 1 ekranlarında her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı’nın kaleme aldığı “Elimi Bırakma”, her bölümüyle büyük beğeni toplayarak, sosyal medyada 2018 yılının en çok konuşulan yapımlarından biri oldu.

Geçtiğimiz hafta Kurban Bayramı sebebiyle özel bölümü yayınlanan dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümü yine nefesleri kesecek.

Dizinin 5. yeni bölümü 26 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

İşte 5. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacakların özeti:

Peki, merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak 5. bölümünde neler olacak: Azra’yı Tarık’ın evinde gören Cenk gözlerine inanamaz. Hiç şüphesiz, Cenk’in duyguları doğru kararlar vermesini engelleyecektir.

Cenk ve Tarık’ın arasında yapılan anlaşma Azra tarafından öğrenilir. Bunun sonucunda Azra ikisini de hayatından çıkarır. Sumru’nun Mert’i bulması hayatının en önemli kararını vermesine sebep olur. Bu karar Sumru için geri dönülmez bir yola girmesine sebep olacaktır.

“Azra ve Cenk’in Zorlu Sınavı”

Feride, Cenk’in elinden kayıp gitmesi ardına yaşananlara bir dur der. Azra’ya Hüsniye’nin verdiği destekle birlikte verdiği kararı açıklayacaktır. Bu karar Çelen ailesinin tamamını etkileyecektir. Azra’yı ardı arkasına gelen sorunlar karşısında alacağı kararlar Mert’e kavuşabilmesine yardımcı olabilecek midir?

Elimi Bırakma 5. bölümü ne zaman yayınlanacak? 5. bölüm fragmanı izle! 7

Feride aldığı kararla Azra’ya gerçek kimliğini deşifre eder. Bu gerçek Azra ve Cenk arasına aşılması zor setler çeker. Azra ve Cenk için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.