Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 57. bölüm fragmanını mendille izleyin! Dramın dibini buldular, isyan ettirdiler!

Elimi Bırakma 57. bölüm fragmanını mendille izleyin! Dramın dibini buldular, isyan ettirdiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz ve Alina Boz’un başrolünde yer aldığı, 10 Aralık Salı günü 57. bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanı geldi. Elimi Bırakma 57. bölüm 2. fragmanında; Azra hastanede ve yanı başında aşkı Cenk var… Cenk, Azra’ya söz verdiği masalı yaşatamadığını söyleyerek duygularını dile getiriyor. Azra’nın bebeğini aldılar, Azra perişan ve neden böyle bir karar verildiğini sorguluyor.

Cenk ve Azra, gözyaşları içinde… Bebeklerini kaybetmek aşıkları çok kötü etkiledi. İkisi de gözyaşı döktü.Yine ekran başında dram ve hüzün dolu bir bölüm geliyor.

Ancak Cenk’in daha büyük bir sıkıntısı ve Azra ölüme yürüyor ve bunu bilmiyor. Cenk, bu durumu babaannesi ne itiraf ediyor. “Karım ölüyor, karımı kaybediyorum.”

Elimi Bırakma izleyicileri ise bu durumdan çok rahatsız. 59. bölüm ile 24 Aralık’ta veda edecek olan dizide mutlu sahneler görmek isteyen takipçiler, isyanlarını sosyal medyaya yansıttı.

İşte Elimi Bırakma 57. bölüm 2. fragmanı:

İzleyicilerin sosyal medyaya yansıyan isyanları şöyle:

“3 bölüm kalmışken mutlu, eğlenceli şeyler yazmak çok mu zordu? Hastalık gerekli bir şey miydi sanki? Her şeyi son bölüme sıkıştırırsınız yine… Çok üzücü muhteşem bir diziyi ne hale getirdiniz. Yüzümüz asla gülmeyecek.”

“Böyle muhteşem bir diziyi mutsuz sonla bitirirseniz izlediğim her bölüme yazık olacak. Lütfen mutlu sonla bitirin, hepimizin yüzü gülsün.”

“Valla senarist seni bi güzel döverim.#AzCen’i neden mutlu etmedin?”

“Ben mutlu son olacak diyordum ama görüyorum ki o da olmayacak. Ne olur, hiç olmazsa mutlu son olsun.”