Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan dizisinin kamera arkasında eğlenceli anlar!

Tozkoparan dizisinin kamera arkasında eğlenceli anlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazar günleri yayınlanmakta olan Tozkoparan dizisi, geçtiğimiz hafta 35. bölümüyle 3. sezona başlamıştı. Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan dizisinin kamera arkasında da eğlenceli anlar yaşanıyor.

Burak Kut, Burak Satıbol, Burak Alkaş, Burcu Altın, Yasemin Balık, Emre Şen, Seda Çavdar, Emrah Ben, İbrahim Ethem, Arslan Ebubekir Öztürk, Ayşe Leyla Erdoğmuş, Ateş Sarp, Volkan Yürük gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Tozkoparan dizisinde çocuk oyuncular da dikkat çekiyor.

TRT 1ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, yepyeni maceraların yaşandığı dizinin setindeki eğlenceli anları videodan izleyebilirsiniz.

Geçen pazar günü yayınlanan 35. bölümün perde arkası görüntülerini videodan izleyebilirsiniz.

Çocuk Oyuncular: Özgür Ege Nalcı, Leya Kırşan, Doruk Kaan Aslan, Demir Saygı, Tuananaz Tiryaki Yağız Kılınç, Deniz Erayvaz, Alara Kardak, Gediz Cihangir Doğan, Deniz İrem Morkoç