Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde Feride Hanım’ın son hamlesi, Azra ve Cenk için dönüm noktası olacak!

Elimi Bırakma dizisinde Feride Hanım’ın son hamlesi, Azra ve Cenk için dönüm noktası olacak!

tarafından zk zk
TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümünde Feride Hanım, vaziyeti için özel bir şart koyuyor!

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizinin 27. bölümünde Azra, Cenk’e Sumru tarafından kardeşiyle tehdit edildiğini anlatıyor.

Cenk, Azra’nın kendisinden uzak durmasının nedeninin Sumru olduğunu öğrenince Azra’ya kızıyor ve bu tehdide boyun eğmesinden dolayı onu azarlıyor.

Elimi Bırakma dizisinde Feride Hanım'ın son hamlesi, Azra ve Cenk için dönüm noktası olacak! 7

Azra’ya hem kendisini, hem kardeşini her şeyden koruma sözü veren Cenk, olayları düzeltmeye çalışırken, Sumru da boş durmayacak.

Bu arada Feride Hanım, vasiyetinde ailenin mirasını alabilmesi için Cenk ve Azra’nın resmi nikahlı olması şartını koşuyor.

Bu gelişmeden sonra Sumru ve diğerlerinin Cenk ve Azra ile ilgili yeni kararı ne olacak merak konusu.

İşte Elimi Bırakma 27. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatma’nın hastaneden kaçmayı başarmış olması herkesi tedirgin eder. Mert’in tekrar kaçırılmasından endişe duyan Feride, önleyici bazı güvenlik önlemleri alır. Polisin yanı sıra bir yandan Azra’nın tarafı, diğer yandan da Sumru ve Azmi, her yerde Fatma’yı aramaya başlarlar. Ama bu güvenlik önlemleri bile Fatma’nın Mert ile tekrar temas kurmasının önüne geçemez.

Cansu’nun kafeteryayı Burhan’ın üzerine devrettiğini öğrenen Sumru, kızını ufak ufak kaybetmeye başladığının farkına varır ve onu tekrar kazanmanın yollarını aramaya başlar.

Mert’e kavuşmanın rahatlığı ve Fatma’nın yakalanıp Sumru hakkındaki gerçekleri polise anlatacağına olan inancıyla, Azra özgüvenini geri kazanmaya başlar.

Tam her şeyin yoluna girmeye başladığı düşünülürken Sumru’nun sahip olduğu hisselerin arkasındaki gizli elin kimliği ortaya çıkar ve Feride’nin kurmaya çalıştığı aile saadeti bir kez daha ağır bir darbe alır.