Ana sayfa Sosyal Medya Elimi Bırakma dizisinden 4 yıl sonra Alina Boz ve Alp Navruz yeniden bir araya geldi!

Elimi Bırakma dizisinden 4 yıl sonra Alina Boz ve Alp Navruz yeniden bir araya geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Alp Navruz ve Alina Boz, TRT’de iki sezon süren ve 2018-2019 yılları arasında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde partner olmuşlardı. Alp Navruz’un Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle büyük çıkış yapmış ve sonrasında Elimi Bırakma dizisinde oynamıştı. Alina Boz’un da Paramparça dizisiyle yıldızının parlamasından sonraki en dikkat çeken projesi olmuştu Elimi Bırakma.

İkisi de aradan geçen 4 yılın ardından dönemin en popüler genç oyuncuları oldular. Alina Boz ve Alp Navruz, uyumlu partnerlikleri ile Elimi Bırakma dizisinde büyük bir başarı kazanmıştı. Şimdilerde yapımcıların da gözdesi olan iki oyuncuyu bir araya getirmek de bir büyük markanın reklamı ile yeniden gündeme geldi.

Alp Navruz ve Alina Boz, ekrana çift olarak da yakıştırılan iki oyuncu. Elimi Bırakma dizisinde iki aşığı oynayan başarılı oyuncular, bu kez bir reklam filminde buluştular.

59 bölüm boyunca yayınlanan dizisi izleyenler ve bu iki oyuncunun birlikteliğini özleyenler için de çok güzel bir sürpriz oldu bu buluşma. Başarılı oyuncular Alina Boz ve Alp Navruz, giyim markası olan De Facto’nun yüzü olarak reklamlarında ve fotoğraf çekimlerinde yer aldılar.

Elimi Bırakma dizisinden 4 yıl sonra Alina Boz ve Alp Navruz yeniden bir araya geldi! 7

Bu güzel buluşmadan ortaya çıkan fotoğraflar, sosyal medyada büyük bir heyecanla ikilinin hayranları tarafından paylaşıldı ve büyük beğeni aldı. Hayranları ikiliyi yine bir başka dizide görmek istediklerini ısrarla dile getiriyorlar. Bakalım yapımcılar bu sesi duyacak mı?

Bu arada Alina Boz, ekrana en son Maraşlı dizisi ile gelmişti. Alp Navruz ise Ada Masalı isimli romantik komedi dizisinde oynamıştı.