Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinin 33. bölümüne Aydilge damgasını vurdu!

Elimi Bırakma dizisinin 33. bölümüne Aydilge damgasını vurdu!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan dizinin 33. bölümü 17 Mart Pazar akşamı ekrana geldi. Alp Navruz’un canlandırdığı Cenk Çelen karakterinin bateri çaldığı sahnenin yıldızı ise şarkıcı Aydilge oldu… Videodan o sahneyi izleyebilirsiniz.

Elimi Bırakma dizisine konuk olan Aydilge, izleyicileri pefrormansıyla mest etti. “Yeni Başlayanlar İçin Aşk” şarkısını seslendiren Aydilge’nin performansı etkileyiciydi.

Azra’yı canlandıran Alina Boz ile Cenk’i canlandıran Alp Navruz’un başarılı performansında Elimi Bırakma izleyicilerin beğenisini toplayan bir bölümle daha ekranda yerini aldı.

Elimi Bırakma 33. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Azra ve Cenk, Cenk’in bir arkadaşının evlilik kutlama partisine katılırlar. Parti büyük sürprizlere gebedir.

Beş parasız kaldığını Çelenlerden gizleyen Zerrin, davetsiz bir misafirin gelişiyle çok güç bir duruma düşecektir.

Cenk’in isteğiyle birlikte çalışmak zorunda kalan Kadir ve Melis birbirlerine olan duygularını dizginleyebilecekler midir?

Öte yandan, Azmi ile evlenme planları yapmakta olan Sumru, öğrendiği bir haberle çılgına döner. Sumru’nun tepkisi başta Feride olmak üzere, Çelenlere çok zor anlar yaşatacaktır.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal