Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Koç Burcu Yorumu

Hande Kazanova 18 – 24 Mart Haftalık Koç Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 18-24 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Cevapla.tv sitesinde yer alan yorumlarında 21 Mart’ta gerçekleşecek olan Ekinoks Dolunayı hakkında bilgiler de veren Hande Kazanova, bu dolunayın hayatımıza etkilerini anlattı. Dolunayın ilişkiler konusunda bizleri etkileyeceğine değinen Hande Kazanova, “Haftaya Ay, Aslan Burcu’nda iken başlıyoruz. Aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarımız bu hafta başında aktif olacak. Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova, ayrıca burçlara göre de bu haftanın tahminlerini izleyicilerle paylaştı.

Hande Kazanova’nın 18-24 Mart Koç Burcu Haftalık yorumu şöyle:

Haftanıza yönetim ve idarecilik alanlarınızla başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Bu alanları özellikle aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda ve ya sanatsal faaliyetlerde kullanabilirsiniz.Bu hafta bu alanlarda yönetmeyi sevecek ve önemli organizasyonları hayatınıza geçirmek isteyeceksiniz. Çarşamba günü itibariyle Güneş, sizin burcunuza geçiyor. Kendinize olan güveninizin geleceği, daha hızlı hareket edeceğiniz ve tabiki hayatınızı daha kolay yönlendireceğiniz bir döngüye giriş yapacaksınız.

Hayat amacınızın, girişimlerinizin ve şevkinizin yüksek olacağı bu dönem diğer insanlarla bir arada olmak, plan ve projelerinizi hayata geçirmek önemli olacak. Güveniniz artacak ve sağlığınızla ilgili konu ve olaylarda da güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Kendinizi çok şanslı, mutlu, sağlıklı hissedeceksiniz.Güneş, sizin burcunuzda parlayacak ve önümüzdeki ay size güzel fırsatlar sunacak. Bu hafta önemli olacak. Geri planda durduğunuz işlerinizde güzel destekler alabilirsiniz. Bu işlerinizde sabır, disiplin ve sorumluluk ile uğraşarak istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz. Kafanızda bir çok fikir olabilir.

Bu fikirlerin neresinden başlayacağınızı bu hafta daha net ve rahat bir şekilde görecek, istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız.Kendinizi düşünerek atacağınız adımlardan ziyade halkı, toplu, diğer insanları düşünerek atacağınız adımlar size büyük amaçlar ve büyük sonuçlarla geri dönebilir. Bu hafta en çok kadın erkek ilişkilerine dikkat etmeniz gerekecek.Perşembe günü bu anlamda sizi desteklemiyor.

Karşı cinsle aranızda birtakım sıkıntı ve problemler, sosyal ortamlarda arkadaş çevrenizde daha görünür hale gelebilir. 21 Mart perşembe günü sıfır derece Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek.Özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ortaklaşa atacağınız adımlar bu Dolunay ile beraber önemli olacak. Birtakım konularda karar vermek zorunda kalacaksınız. Eşiniz ya da partnerinizin hayatında hızlı gelişmeler yaşanabilir. Güzel bir hafta olsun.