Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a; ’ Kral Sen Çok Yaşa!…’

Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a; ’ Kral Sen Çok Yaşa!…’

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın daha çekim aşamasındayken çok ses getiren ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimleri tamamlandı. Dizinin oyuncularından Bülent Şakrak instagram hesabından yaptığı paylaşımla Cem Yılmaz’a teşekkür etti.

Erşan Kuneri’nin setinden aşağıdaki fotoğrafı paylaşan Şakrak paylaşımına, “Şahane insanlarla şahane bir işi bitirdik. Kime teşekkür edeyim, kime sarılayım bilemedim.. Şükürlerle dolu bir uykuya dalarım birazdan. Aşk olsun gerçekten.. Ve KRAL @cmylmz , sen ÇOK YAŞA.” Bi de ERŞAN abi…Kuneri Film’de PAYRO kardeşine de iş imkanı sağladığın için minnettarım…”

Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a; ’ Kral Sen Çok Yaşa!...’ 13

Cem Yılmaz’ın  ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif V 216’ filmlerinde de yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Her bölümünün sinema kalitesinde çekildiği ve yüksek bütçeli bir prodüksiyona sahip Erşan Kuneri’nin kadrosunda ünlü komedyenin yanı sıra, Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi yetenekli isimler rol alıyor.

Erşan Kuneri’nin  2022 yılının Mart veya Nisan ayında Netflix’de yayına girmesi planlanıyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu Zafer Algöz’ün diziyle ilgili yaptığı şu açıklama da dikkat çekmişti; “Çok masraflı, özen gösterilmiş bir iş. Sekiz karakter oynuyoruz, hepimiz, adam başı. Hep aynı adamlar yok, çok farklı oyuncular var bu kez.”