Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma’da Azra, Barış’a sert çıkıyor! (47. bölüm 1.fragmanı izle)

Elimi Bırakma’da Azra, Barış’a sert çıkıyor! (47. bölüm 1.fragmanı izle)

tarafından ker_def

TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Elimi Bırakma dizisinde başrollerde Alp Navruz ile Alina Boz yer almakta… Dizideki uyumlu halleriyle izleyicilerin beğenisini kazanan ikili, Cenk ve Azra karakterlerine hayat veriyor. 46.bölümü 22 Eylül Pazar akşamı yayınlanan dizide yeni bölümde önemli gelişmeler izleyicileri beklemekte.47.yeni bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

29 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek olan 47. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. “Hayatta her şey bir nefes mesafededir…” sloganı ile yayınlanan paylaşımda bazı detaylar var. Barış, Azra’nın tekrar üzülmesini istemiyor. Azra ise kararsız ve yüzüğünü bırakmak istemiyor. Barış’ın Azra’nın hayatına çok fazla müdahale etmesi rahatsızlık yaratacak.. Azra, “Bu yaptıkların bana yaramıyor neden anlamıyorsun” diyerek çıkışıyor. Cenk ise düşüncelere dalmış durumda. Sumru ise Seray hanıma bilmesi gereken önemli şeyler olduğunu söyleyip,hepsini anlatacağını belirtiyor.

22 Eylül Pazar akşamı yayınlanan 46. bölümde neler olmuştu? Detayları hatırlayalım:

Azra İstanbul’a gelme kararı alır. Her şeyle yüzleşecek cesareti bulmuştur kendinde. Cenk’le boşanacak eskiye dair ne varsa arkasında bırakacaktır. Ama işler düşündüğü gibi gitmez.  Vicdanıyla yeni hayatı arasında kalan Azra hangisini seçecektir?

Cenk hem Azra’yı korumak hem de babaannesinin sağlığını gözetmek zorundadır. Azra’nın vereceği karar Cenk’i nasıl etkileyecektir?

Kendine yeni bir hayat kuran Sumru başarısının keyfini sürmektedir. En korktuğu şeyin başına geleceğinden habersizdir henüz. Sumru da bir karar vermek zorundadır şimdi; Gidecek mi yoksa kalıp savaşacak mı?