Ana sayfa Sosyal Medya Elimi Bırakma’nın Şirin’i Hazal Şenel hakkında bilmediğiniz çok şey var!

Elimi Bırakma’nın Şirin’i Hazal Şenel hakkında bilmediğiniz çok şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Şenel, en son Elimi Bırakma isimli TRT1 dizisinde yer almış ve Şirin karakterine hayat vermişti. 2008 yılından bu yana ekranda yer alan Şenel, Selena isimli dizideki Kıvılcım karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Pis Yedili dizisinde Salça, İçimdeki Fırtına’da Yeşim, İki Yalancı dizisinde Burcu karakterlerine hayat veren, ayrıca Bahtiyar Ölmez’de de rol alan oyuncu, şimdilerde dinleniyor… Alem dergisinin sorularını yanıtlayan oyuncu, kendisi için en iyi atıştırmalığın jelibom olduğunu söyledi.

Hazal Şenel, genellikle kişisel gelişim ve psikolojik kitaplar okuyor. Siyah-beyaz pozları her zaman daha çok tercih ettiğini belirten oyuncu, kendisine ilham veren sözü de şöyle anlattı: “Başarısızlıklar bence yeni bir başlangıç için müthiş bir şanstır. Dünyanın en kötü şeyi başarısızlık değil, denememek.”

En çok beğendiği emojinin kalp olduğunu, telefon ile aramak yerine mesaj atmanın daha verimli olduğunu düşünüyor. Sıklıkla kararsızlık yaşadığını da belirten oyuncu, yemek yeme konusunda da kendisini durdurmaya çalıştığını ifade etti.

Şarkı söylemeyi güzel bir şey olarak ifade eden oynucu, dans etmenin ise daha pozitif enerji verdiğini belirtti. Çok ciddi ortamların kendisinde gülme hissi oluşturduğunu anlatan Hazal Şenel, kendisini de şu kelimelerle anlattı: “Kararsız, mütevazi, çalışkan, sabırlı.”