Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ve Alina Boz ikilisi yıllar sonra hayranlarını sevilen dizi Elimi Bırakma zamanına götürdü!

Alp Navruz ve Alina Boz ikilisi yıllar sonra hayranlarını sevilen dizi Elimi Bırakma zamanına götürdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2018-2019 yıllarında TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma adlı dizide partner olan Alina Boz ve Alp Navruz ikilisi Marie Claire Dergisi’nin Ağustos sayısı için bir araya geldi.

Dergiye kapak olan iki ünlü isim, Elimi Bırakma dizisinde bir araya geldiklerinde henüz yolun başındaydı. İki sezon süren Üs Yapım imzalı dizide Alina Boz ‘Azra’, Alp Navruz da ‘Cenk’ karakterlerini canlandırıyordu. Dizinin, her iki oyuncunun da kariyerinde önemli bir yeri var. Boz ve Navruz ikilisi şimdi ekranların aranılan yüzlerinden.

Elimi Bırakma’nın ardından bir giyim firmasının reklam yüzü de olan ikili için  Marie Calire Dergisi’nde, “Yetenekli, başarılı ve bir arada uyum içinde olan kapak yıldızlarımız Alina Boz ve Alp Navruz ile harika bir çekim gerçekleştirdik” ifadelerine yer verildi.

İki ünlü oyuncunun hayranları fotoğrafa, ‘Muhteşemsiniz’ ve Çok güzelsiniz’ gibi binlerce yorumda bulundular.   Alina Boz, 2014 yılında Paramparça dizisindeki ‘Hazal’ karakteri ile başladığı oyunculuk macerasında büyük işler başardı.

Milyonlarca hayranı bulunan hem dizi hem sinema alanında kendisini gösteren, dijital dizilerdeki performansı ile de yurt dışında çok konuşulan Alina Boz, Disney Plus’ın anlaşma yaptığı ünlü isimler arasında. Oyuncu yeni sezonda Zengin Kız isimli Fox TV dizisinde yer alacak.

En son Star TV’de yayınlanan Ada Masalı adlı dizide ‘Poyraz’ karakteriyle izlediğimiz Alp Navruz ise proje seçimi konusunda ince eleyip sık dokuyor. Oyuncunun yeni sezon için henüz netleşen bir projesi yok.