Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alina Boz ve Alp Navruz, Elimi Bırakma dizisinden sonra bir kez daha bir araya geldi!

Alina Boz ve Alp Navruz, Elimi Bırakma dizisinden sonra bir kez daha bir araya geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Bugün ikisi de birer yıldız olan Alina Boz ve Alp Navruz, dört yıl önce Elimi Bırakma dizisinde bir araya geldiklerinde henüz yolun başındaydı. İki başarılı oyuncu dört yıl sonra bir proje için bir kez daha bir araya geldi.

Alina Boz ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı Elimi bırakma dizisi 2018 yılında TRT 1’de ekrana gelmişti. İki sezon süren dizide Alina Boz Azra, Alp Navruz da Cenk karakterlerini canlandırıyordu. Üs Yapım imzası taşıyan Elimi Bırakma dizisi Aralık 2019’da yayımlanan 59. bölümüyle final yaparak sona ermiştir. Dizinin, her iki oyuncunun da kariyerinde önemli bir yeri var.

Elimi Bırakma dizisinin çok sevilen iki oyuncusu Alina Boz ve Alp Navruz, dört yıl sonra bu kez bir reklam filmi için bir araya geldi. İki başarılı oyuncu giyim markası olan De Facto’nun yüzü olarak reklamlarında ve fotoğraf çekimlerinde yer aldı. Alp Navruz ve Alina Boz’un yeniden bir araya gelmesi hayranlarını çok mutlu etti.

Alina Boz ve Alp Navruz, Elimi Bırakma dizisinden sonra bir kez daha bir araya geldi! 21

Paramparça ve Vatanım Sensin dizilerindeki büyük çıkışının ardından Alina Boz Elimi Bırakma dizisinde rol almıştı. Bu dizi sona erdikten sonra güzel oyuncu kariyerine yeni bir yön veren Maraşlı dizisinde rol aldı. Ancak dizi çok sevilmesine rağmen erken final yaptı.

Maraşlı’nın ardından yeni projesi için tercihini bir sinema filminden yana kullanan Alina Boz, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı Bandırma Füze Kulübü isimli filmde rol aldı. Çekimleri yaz aylarında gerçekleştirilen ve gerçek bir olaydan uyarlanan filmde Alina Boz başrolü Deniz Can Aktaş ile paylaştı.

Alp Navruz ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki çıkışının ardından Elimi Bırakma dizisinde rol aldı. Daha sonra rol aldığı Zümrüdüanka ile çıkışını sürdürdü. Alp Navruz, en son başrolünü Ayça Ayşin Turan’la paylaştığı Ada Masalı dizisiyle de başarısını perçinledi.