Ana sayfa Dizi Fragmanları Elkızı dizisine ne oldu? Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz hayranları soruyor!

Elkızı dizisine ne oldu? Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz hayranları soruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmak üzere hazırlıkları süren Elkızı dizisi için ekip Ağustos sonunda Muğla’da buluşarak çekimlere başladı. NTC Medya tarafından hazırlanan dizinin ekibi yoğun bir tempoda çalışıyor.

Elkızı dizisinin fragmanları da yayınlandı. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için gelen haberlerde bir eksiklik var… Dizinin yayın tarihi nedense hiç konuşulmuyor. Çünkü Fox TV ekranında haftanın 7 günü için bir dizi var. Elkızı şimdilik sırasını bekleyecek.

Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper  gibi önemli isimleri de kadrosunda buluşturan dizinin akıbetini hayranlar merakla bekliyor.

Elkızı dizisine ne oldu? Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz hayranları soruyor! 7

Fox TV hangi dizisini yayından kaldıracak da Elkızı’nı izleyici ile buluşturacak? İşte bu sorunun yanıtı henüz yok… Bir dijital platform gibi dizileri önceden hazırlayıp bekleten Fox TV, bu stratejisi sonucunda sezonun ortasında bile Elkızı’nı başlatabilir. Elde hazır stok bölümler olur, yayındaki bir dizi için final kararı alınır ve ardından Elkızı başlar…

Ancak kanalın 7 önemli dizisi zaten yayın planına yerleştirildi. Bazıları devam ediyor, bazıları yakında başlayacak. Şimdi durum böyle olunca ve sezon başında da Elkızı için hayranlar heyecanla beklerken, yayın planında yer olmadığı görülüyor.

Bu durum da Elkızı dizi hayranlarının daha uzunca bir süre bekleyeceği anlamı taşıyor. Şayet bir dizi düşük reytingler alır ve Fox TV’de ani bir yayından kaldırma kararı verirse Elkızı dizisi için başlama imkanı doğacak…

Fox TV’nin tüm dizileri iyi giderse Elkızı sırasını uzunca bir zaman bekleyecek gibi gözüküyor.