Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisinin yaptığını Fox TV’ye kimse yapmadı!

Elkızı dizisinin yaptığını Fox TV’ye kimse yapmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan Elkızı dizisi, şimdiye kadar 9 bölüm yayınlandı. Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin dram yüklü hikayesi devam ediyor.

Dizi ilk başladığında çok etkili olması beklenmişti ama reytingleri ortalamaya yakın gelmişti. İlk başladığı günden bu yana belirli bir izleyici grubunun sadakatini sağlayan dizinin hala ortalamanın üzerine çıkamadığını da görüyoruz.

Geride kalan 9 bölüm boyunca Fox TV’nin dizi hakkında nasıl bir karar vereceği merakla beklendi. Çünkü, kanal yönetimi için elde edilen reytingler beklentinin hemen altındaydı… Fox TV, dizinin devamı yönünde kararlı duruyor.

Elkızı dizisinde 9 bölüm geride kalırken, reytingler ise her hafta birbirine yakın şekilde geliyor. Fox TV için tam bir kararsızlık durumu. Kanalın bu sezon yayınladığı dizileri arasında reytingleri düşük olduğu için yayından kaldırılan beş yapım var.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün ve Misafir… Bu yapımlar ortalamanın bir hayli altında reytingler elde ettiği için bitti. Ancak Elkızı tam sınırda bulunuyor. Yani Fox TV için yayından kaldırsa bir dert, kaldırmasa ayrı bir dert…

Dizinin 9. bölümü tüm kişiler kategorisinde 11. sırada yer aldı. AB’de günü 6. bitiren yapım, ABC1’de ise 10. olarak kendine yer buldu.

Reyting oranları hala ortalamanın altında seyrediyor ama Fox TV’de şimdiye kadar kararlı bir duruş sergiledi.

Elkızı dizisinin yaptığını Fox TV'ye kimse yapmadı! 7

Elkızı dizisi kanal yönetimini şimdiye kadar ikilemde bırakan tek dizi oldu. Fox TV’nin dizinin devamı yönünde sabırlı bir davranış sergilemesi de Elkızı için büyük bir şans oldu.

Dizinin 10. yeni bölümü 25 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yine de dizi hayranları tedirgin ve her an bir final endişesi ile iç içe yaşıyor.. Elkızı biraz daha reyting yükseltebilse bu korkular azalacak.

Dizinin hikayesinde ise dram ve gerilim dozu arttı. Ali ile Ezo arasına giren Harun işleri fazlasıyla karıştırdı. Harun’un Ezo’dan karısı olmasını istemesi ise yeni bölümün heyecanını artırıyor.

Dizi hayranları ise Ezo ile Ali arasına giren Harun nedeniyle senariste sert eleştirilerde bulunuyor. İzleyiciler, “Ezo karakterini güçlü bir kadın olarak bize gösterdiniz, o zaman hapse düşmeyi göze alır. Ali ve Ezo’yu harcamayın” şeklinde yorum yapıyor.

İşte dizinin 10. bölümünden ilk fragman: