Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz çok iddialı, Yargı dizisi yine herkesi şaşkına çevirecek!

Pınar Deniz çok iddialı, Yargı dizisi yine herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi başarılı şekilde ilerlerken, başrolde yer alan Pınar Deniz de artık daha çok gündeme geliyor. Kaan Urgancıoğlu ile birlikte çok iyi bir uyum yakalayan Pınar Deniz, katıldığı ödül töreninde dizi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Yargı dizisinin yargı dağıtmaya devam ettiği şeklindeki değerlendirme üzerine ünlü oyuncu, “İnşallah yargı dağıtmaya devam eder” ifadesini kullandı. Setten geldiğini ve çok yoğun dram sahneleri çektiğini belirten oyuncu, ilerleyen bölümlerde dramın dizide daha da yükseleceğinin tüyosunu da vermiş oldu.

Pınar Deniz, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği ödül töreninde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Yargı ise en iyi dizi ödülünü alırken, Kaan Urgancıoğlu’na da ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülü verildi.

Pınar Deniz çok iddialı, Yargı dizisi yine herkesi şaşkına çevirecek! 7

Törene senarist Sema Ergenekon ve yönetmen Ali Bilgin ile birlikte katılan Pınar Deniz, bir hayli neşeliydi… Oyuncu, “Biz çok emek vererek ve çok severek başladık. Seyircinin bunu çok iyi hissettiğini düşünüyorum. Şu anki gidişattan çok mutluyuz. Reytinglerimiz de artıyor, seyirci de çok güzel tepkiler veriyor. Bu ödüller de bize motivasyon oluyor” açıklamasını yaptı.

Senaryoda sürekli bir sürpriz bulunduğunu anlatan Pınar Deniz, tüyo vermemek için de temkinli davranmak durumunda kaldığını anlattı. Oyuncu, “Yine seyirciyi şaşırtacak ve heyecanını yukarıda tutacak sahneler ve hikaye geliyor” diyerek de heyecanı artırdı.