Ana sayfa Sosyal Medya Sedef Avcı konuştu, Çöp Adam dizisiyle ilgili akıllara bir soru takıldı!

Sedef Avcı konuştu, Çöp Adam dizisiyle ilgili akıllara bir soru takıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam dizisinde başrolde yer alan Sedef Avcı, uzun bir zaman sonra yeniden hayranlarının karşısına çıktı. Dizide Berrin karakterini canlandıran oyuncu, başarılı performansıyla hayranlarını da çok etkiliyor. Oyuncu, dizide her şeyin yolunda olduğunu ve yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı Çöp Adam dizisi çarşamba akşamları yayınlanıyor ve fena sayılmayacak reytingler elde ediyor. İlginç bir hikayesi bulunan dizi için “Set yoğun bir şekilde devam ediyor, sezonu tamamlayacağız inşallah” açıklamasında bulundu. Bu sözler ile birlikte Çöp Adam dizi projesinin devamının olup olmayacağı konusunda da akıllara bir soru takıldı.

Çöp Adam güçlü bir hikaye ortaya koymasına rağmen, reytingler konusunda çok da güçlü bir pozisyonda değil. Ayrıca hikayenin de ikinci sezonda da dizi devam eder ise ilgi çekip çekmeyeceği noktasında sorunlar olabilir. Yapımcı ve yayıncı ne planlıyor bilinmez ama, Sedef Avcı’nın sözleri ekibin bu sezonu sağ salim tamamlamak şeklinde olduğu anlaşılıyor.

Sedef Avcı konuştu, Çöp Adam dizisiyle ilgili akıllara bir soru takıldı! 7

Sedef Avcı, haftanın beş günü dizi için sette olduklarını ifade etti. Oyuncu boş kalan 2 günde oğlu Can ile birlikte olduğunu ve onun büyümesini gözlemlemenin çok güzel bir süreç olduğunu söyledi.

Televizyonda hem kendisinin hem de eşi Kıvanç Kasabalı’nın yer aldığı yapımları oğlu Can’ın yeni yeni izlemekte olduğunu anlatan Sedef Avcı, bu konuda uzun süre oğullarına kendi projelerini izlettirmediklerinden bahsetti.

Ünlü oyuncu, “Küçükken pek göstermiyorduk, o ayırımı pek anlayamıyordu. Şimdi arada görüyor, bazen bakıyor. Bir yandan hoşuna gidiyor, bir yandan idrak edemiyor. Kabul etti artık” diye konuştu.