Ana sayfa Dizi Haberleri Elveda Rumeli tadında bir dizi geliyor! Üstelik başrolde Erdal Özyağcılar da var…

Elveda Rumeli tadında bir dizi geliyor! Üstelik başrolde Erdal Özyağcılar da var…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yerli dizi sektörümüzün unutulmaz yapımlarından birisiydi Elveda Rumeli dizisi. 15 yıl önce Makedonya’da çekilmekteydi. Başrollerinde Erdal Özyağcılar ile birlikte Şebnem Sönmez, Gülçin Santırcıoğlu, Tolgahan Sayışman, Filiz Ahmet, Ertan Saban gibi isimler rol almıştı.

20 Eylül 2007 – 19 Ekim 2009 tarihleri arasında 3 sezon devam eden dizi, 83 bölüm ekranda kalmıştı. İzleyenlerin hala hatırasında yer alan ve beğeni ile izlenen atv’nin bir dizisiydi Elveda Rumeli dizisi. Erdal Özyağcılar’ın başrolünde yer alacağı ve bu dizinin tadında bir yapımın daha geldiği, kısa bir süre önce gündemde konuşulmaya başlandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre, geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde rol alan Erdal Özyağcılar, Üsküp’te çekilecek olan yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Henüz dizinin ismi ve kanalı belli değil. Fakat Elveda Rumeli’nin çekildiği bölgede yeni bir dizinin çekilecek olması, izleyiciyi heyecanlandıracak bir gelişme. Elveda Rumeli de Makedonya’nın Manastır şehrinde çekilmişti.

Yine Makedonya’da çekilecek olan yeni dizinin çekim yeri ise bölgenin kuzeyinde yer alan ve ülkenin en büyük, en gelişmiş şehri olan Üsküp’te çekilecek.

Aradan geçen uzun yılların ardından Elveda Rumeli tadında bir dizinin ekrana gelecek olması heyecan yaşatırken, oyuncular da belli oldu.

Yasak Elma’nın Hasan Ali’si Erdal Özyağcılar ekrana dönüyor! 17

Kesinleşen isimler arasında Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Deniz Gürkan, Kaan Turgut, Erman Saban ve Sarp Bozkurt rol alacak.

Yapımcılığını Uğur Uzunok ile Yalçın Arı’nın yaptığı dizinin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca üstlenirken, senaryosunu da Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Hamit Işık, Esma Koç ve Nurdan Tufai kaleme alacak.

Bu arada dizinin başrollerinden biri için ‘Yeni Gelin’ dizisiyle çok sevilen Brezilyalı oyuncu Jessica May’in adının geçtiği de gündemde. Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile hayatını birleştiren Jessica May’in dizi için görüşmelere devam ettiği konuşulmakta. Ancak henüz kesinleşmiş bir durum yok.

Elveda Rumeli tadında bir dizi geliyor! Üstelik başrolde Erdal Özyağcılar da var... 7

Erdal Özyağcılar’ın, Elveda Rumeli’den sonra yine Makedonya’da çekilecek bir dizide rol alıyor olması da dizinin şimdiden iddiasını arttıran bir durum. Bugüne kadar birçok tiyatro oyununda yer alan Erdal Özyağcılar en büyük ününü Kemal Sunal ve Şener Şen’le birlikte rol aldığı filmlerle elde etti. Dizi setlerine ise 1979 yılında Hayatım Roman ile adım attı. Usta oyuncu bugüne kadar Perihan Abla, Bizimkiler, Şehnaz Tango, Abdülhamit Düşerken, Yabancı Damat, Elveda Rumeli gibi çok başarılı dizilerde rol aldı. Erdal Özyağcılar en son Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma ile hayranlarının ka