Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, iki kız kardeşinden sonra bu kez de erkek kardeşi ile olan paylaşımı dikkat çekti…

Aslıhan Güner, iki kız kardeşinden sonra bu kez de erkek kardeşi ile olan paylaşımı dikkat çekti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile çok sevildi. İsmail Demirci ile başrolünde oynadığı dizide, Karadenizli Yıldız karakterini o kadar iyi oynadı ki pek çok izleyici onu gerçekten Karadenizli bile sandı…

Dizi için saçlarını kızıla boyatan oyuncu, yöresel ve renkli kıyafetler içinde dizideki rolüyle herkesin beğenisini kazandı. Aslıhan Güner, iki sezon ekranda kalan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden sonra Fox TV’nin Uzak Şehrin Masalı dizisi kısa sürünce uzun zamandır dizilerden uzak kaldı.

Güner, hayranlarıyla sosyal medya aracılığıyla hasret gidermekte. Samimi, doğal, sıcak kişiliğiyle beğeni toplayan oyuncu, bol bol eşi Mert Kılıç ve ailesiyle fotoğraflarını paylaşıyor. Hayranlarıyla bu şekilde buluşan oyuncu, kız kardeşleri Neslihan ve Yasemin Güner ile de fotoğraflarını yayınlamakta sık sık.

Ancak oyuncunun bir de erkek kardeşi olduğunu bilenler çok az. Kendisini yakından takip eden hayranları kardeşleri Samet Yiğit Güner’i zaman zaman da olsa paylaşımlarında görüyor. Ancak pek çok hayranı, 3 kız kardeş olduklarını sanmakta.

Babalarını bir kaç yıl önce kaybeden kardeşler, anneleriyle birlikte birbirlerine olan sıkı bağlarıyla da dikkat çekiyorlar. Aslıhan Güner, geçtiğimiz günlerde kardeşi Samet ile pozlarını da paylaştı.

Sosyal medyada hayranları tarafından beğeni ile karşılanan fotoğrafta Aslıhan Güner, kardeşinin yanaklarını sıkarken görülüyor.

Bayram kahvaltısında bir araya gelen aile üyeleri, bu keyifli anlardan samimi fotoğraflarıyla görülüyor aşağıda…

Aslıhan Güner, iki kız kardeşinden sonra bu kez de erkek kardeşi ile olan paylaşımı dikkat çekti... 7