Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’ndan aniden ayrılan Deniz Işın’ın işte yeni projesi

Sefirin Kızı’ndan aniden ayrılan Deniz Işın’ın işte yeni projesi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Deniz Işın, Sefirin Kızı isimli Star TV dizisinde Sahra karakterine hayat vermişti. Ancak oyuncunun rolü kısa sürdü. Diziden aniden ayrılan Sahra’nın gidişi birçok hayranı rahatsız etmişti. Sahra’dan sonra aşk yaşadığı Gediz karakteri ile Uraz Kaygılaroğlu ve Nare’ye hayat veren Neslihan Atagül de ayrılmıştı.

Deniz Işın’ın Sefirin Kızı’ndan ayrılmasının nedeni de Fox TV’de yayınlanacak olan Masumiyet dizisine katılınca ortaya çıktı. Dizide İrem’e hayat verecek olan oyuncu, yeni rolüyle sadece fragmanda göründü. Ancak oyuncunun bir başka dizisi daha var…

Sarp Bozkurt ile birlikte Deniz Işın yeni bir projeye başladı. Youtube ortamında ilk bölümü yayınlanan bu dizinin ismi ise “Eee Sonra” olarak belirlendi. Aynen Aynen dizisi gibi youtube ortamında yayın hayatına başlayan dizi, yine kadın erkek ilişkilerine yönelik farklı bir konsept ile yayınlanıyor.

Kısa bölümleri ile dikkat çeken dizinin ilk bölümünü aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz. Deniz Işın yeni imajıyla da dikkatlerinizi çekecektir.

“Eee sonra?” kadın-erkek ilişkisindeki taktikleri konu alan interaktif bir dizidir.

Başrollerinde Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’ un yer aldığı dizide, şimdiye kadar aradıkları aşkı bulamamış iki karakterimiz artık pes edip farklı taktik kitaplarından akıl almaya başlar.

Kitaptan okudukları taktikler yüzünden buluşmalarını mahveden Sarp ve Deniz’in birbirlerini tanımaya çalışırken başlarından geçen komik ve duygusal anları izleyeceğiz. Hatta izlemekle kalmayıp karşımıza çıkan tercihler sayesinde hikayenin ilerleyişine biz karar verip farklı sonlar ile hikaye nasıl devam ediyor izleyip göreceğiz.

Yapım: Stellar Yapım
Yönetmen: Emre Bahadır Çırakoğlu
Proje Tasarım& Konsept: Emre Bahadır Çırakoğlu, Sarp Bozkurt
Senaryo: Emre Bahadır Çırakoğlu, Sarp Bozkurt, Akif Kılıç, Deniz Işın