Ana sayfa Dizi İzle Emanet 16 Nisan Cuma 160. bölüm fragmanı izle!

Emanet 16 Nisan Cuma 160. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Son dönemin yükselen dizilerinden birisi olan Emanet, Kanal 7 ekranlarında bir haftayı daha geride bırakmaya hazırlanıyor… Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun başrolünde yer aldığı diziyle ilgili olarak sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapılıyor. Seher ve Yaman’ın hikayesine tutuklu kalan yüz binlerce kişi, yaptıkları paylaşımlarla da diziyle ilgili etkileşimin yükselmesini sağlıyor.

Sosyal medya desteğini yanına alan Emanet dizisinin reytingleri de iyi gelmeye devam ediyor. Tüm kişiler kategorisinde önemli dizileri geçmeyi başaran Emanet’te bir hafta daha sona erecek. Hafta içi 5 gün yayınlanan dizinin bugün 159. bölümü ekranda… Emanet dizisi hayranları yine büyük bir heyecan ile yapımı takip ediyor… Emanet’in 16 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 160. bölüm fragmanı da çok merak edilmektedir. İşte dizinin 160. bölüm fragmanı:

Yaman ve Seher arasında yaşanan zaman zaman gerilimleri de içeren ilişkinin nereye varacağını izleyiciler merakla bekliyor. Dizinin 159.bölümünde de önemli ipuçları var. Seher öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşar. Büyük bir yıkıma uğrayan Seher ne yapacak?

Seher, öğrendiklerinden sonra büyük bir yıkım içindeyken, yaptığı bu büyük hatanın ağırlığı altında ezilen Yaman ise içindekileri sevdiği kadına anlatmak ister. Ama geçmişi unutmak çok zordur.

İşte Emanet dizisinin 159. bölümün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor