Ana sayfa Dizi İzle Emanet 18 Mayıs Salı 182. bölüm fragmanı izle

Emanet 18 Mayıs Salı 182. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Emanet dizisinde yeni bir hafta başladı. Seher ve Yaman’ın hikayesinde neler olacağı merakla bekleniyor. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan ikilisi, sette çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını söylemişti. Saatlerce sette kalan ekip, pandemi koşullarında özenli bir çalışma yürüterek yeni bölümleri ekrana getiriyor.

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin çekimler sırasında birbirleri ile çok iyi geçindikleri, destek oldukları, zaman zaman ise birbirlerine takıldıkları ile ilgili setten bilgiler de geldi. İkili aşk yaşadıkları iddiası sorulunca ise özel hayatın kendilerine saklı olduğunu söylemekle yetindi. Emanet dizisinde ise hikaye yine tüm hızıyla sürüyor. İzleyiciler yeni haftada da yine heyecan dolu anlar izleyecek. Bugün yayınlanan 181. bölümün ardından Emanet hayranları, 18 Mayıs Salı günü saat 20.00’de ekrana gelecek 181. bölümü de merakla bekliyor. Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Seher’in yaşadığı sağlık sorunları moralini fazlasıyla bozdu. “Sana böyle bir hayat yaşatmaya hakkım yok” diyen Seher, Yaman’a istediği her şeyi yapabileceği konusunda açık davrandı… Ancak Yaman, onu terk etmek niyetinde değil.

Yaman “Ben hiçbir yere gitmiyorum. Bir daha ömrün boyunca yürüyemeyecek bile olsan, seni bir an biel yalnız bırakmayacağım” diyerek, Seher’e olan tutkusunu bir kez daha sergiliyor.

Seher ya çukurun dibine gidecek ya da göğe, yıldızlara çıkacak. Yaman, bu tercihi ortaya koyuyor ve ona güven vermek için elinden geleni yapıyor ve her şeyi birlikte yapacaklarını söylüyor.

İşte Emanet dizisinin 181. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor