Ana sayfa Dizi İzle Masum, 18 Mayıs Salı 422. bölümde Pari’nin foyası ortaya mı çıkıyor?

Masum, 18 Mayıs Salı 422. bölümde Pari’nin foyası ortaya mı çıkıyor?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında haftanın her günü yayınlanmakta olan Masum dizisinin 18 Mayıs Salı günü ekrana gelecek olan 422. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde Pari’nin foyasının ortaya çıkması gibi bir durum yaşanacak.

Masum’da bugün Pari, Gopi’nin kazandığı paraları çalmak için harekete geçer. Urmila eve hizmetçi kılığında giren Pari’den paraları alabilecek mi? Mansi’nin dönüşü evdeki tüm dengeleri alt üst eder. Gopi’den intikam almayı planlayan Mansi, her fırsatı değerlendirir. Öte yandan Pari, Gopi’nin kazandığı tüm parayı çalar. Kazandığı paraları saymaya hazırlanan Gopi büyük bir şok yaşar.

Paraların çalındığını anlayan Gopi telaşla her yerde parasını arar. Urmila kılık değiştiren Pari ve Mona’dan şüphelenir. Onları temizlikçi zanneden Urmila Pari ve Mona’nın çantalarına bakar fakat paraları bulamaz. Fakat Sona onların numara yaptığını anlar ve kıyafetlerini çıkarır. Tüm paraları kıyafetlerinde gizleyen Pari ve Mona ne yapacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel