Ana sayfa Dizi İzle Emanet 22 Şubat Pazartesi 121. bölüm fragmanı izle!

Emanet 22 Şubat Pazartesi 121. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Emanet dizisi Kanal 7 ekranında yayınlanıyor ve hafta içi akşam saatlerinde büyük bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Dizi daha ilk sezonunda geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Dizinin 120.bölümü Cuma akşamı yayınlandı ve önemli gelişmelere sahne oldu. Yaman ve Seher her şeye rağmen evlenir. Yeni hayatlarında onları neler beklediği ise artık dizinin yeni dönemini işaret ediyor.

Emanet dizisinde yeni bir dönem 22 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak olan 121. bölüm ile birlikte başlayacak. Yaman ve Seher karakterlerinin evliliklerinde başlarına ne tür olayların geleceği izleyicinin merakını süslüyor. Bu evlilik ile yeni bir dönem başladı. Onlar ayırmak isteyenler yine amaçlarına ulaşmak için çalışacak. Herkesin bir hesabı var. Peki 22 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak 121.bölümde neler olacak? İşte yeni haftanın 121. yeni bölümünden ilk fragman:

19 Şubat Cuma akşamı ekrana gelen 120.bölümde neler yaşandığı ile ilgili detaylara da bir bakalım. Nikâh olmuş, Yaman ve Seher evlenmiştir. Artık önlerinde bambaşka bir hayat vardır. Ve bu hayata uyum sağlamaları zannettiklerinden daha da zor olacaktır. İşte bu zorluklar da başladı ve bu bölümde çeşitli detaylar ortaya çıktı.

Emanet dizisinin 120. bölümünün tamamını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün ekranda ve 120. bölüm ile birlikte bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Şimdi yeni bölümde neler olacağı konusunda izleyicilerin tahminler yapmaya başladı bile…

Ayhan Özer ve Taner Tunç’un yönetmenliğini üstlendiği Emanet dizisinin hikayesini Nazmiye Yılmaz yazıyor. Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem gibi isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.

Karamel Yapım imzası taşıyan Emanet dizisi hafta içi her akşam saat 19.00’da Kanal 7 ekranında hayranları ile buluşuyor ve aldığı iyi reytinglerle de güçlü bir pozisyonda bulunuyor.