Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir nereye gidiyor?

Doğduğun Ev Kaderindir nereye gidiyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki gelişmeler, izleyenleri endişelendiriyor! Bir şekilde dönüp dolaşıp olayın mafyavari durumlara evrilmesi, izleyicinin canını sıktı. Bu hafa 32. bölümü yayınlanan dizide, Mehdi’nin cezaevinden çıktıktan sonra bir anda şekil, şemal ve hızlı bir değişimle mafyaya dönüşmesi, izleyicinin tepkisine neden oldu! Her ne kadar Mehdi’nin tavırları rahatsız etse de dönüştüğü kişinin daha da tehlikeli bir hale gelmesi pek hoşnut etmedi izleyenleri.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünü oynadığı dizide, önce aşklarına inanan izleyici, artık Zeynep ve Mehdi’nin asla bir araya gelmesini istemiyor. Bu noktada bir süredir hikayeye dahil olan Barış ile Zeynep birbirlerine daha yakıştırılmakta.

Mehdi’nin Zeynep’e yaşattığı kabus ve kaçırma sonrasında tutuklanmasıyla birlikte, düşmanı olan babasının katilinin kurduğu kumpas ile bir kişiyi öldürmekten yargılandığı süreç, onu bambaşka bir noktaya getirdi!

Herkesin kızmasına karşılık Zeynep, olaya başka bir açıdan bakıp, sonuçta cinayet işlememiş olan eski eşi Mehdi’yi kurtarmak için tepkileri göze aldı. Sonunda kurtardı ama Mehdi şimdi başka bir batağa battı!

Cezaevinde tanıştığı adamın, üstüne atılı suçu işleyen kişiye 500 bin TL vermesiyle kurtulan Mehdi, adama da borçlu kaldı ve onun kurduğu dünyayı yönetmek için işlerinin başına geçti! Henüz kimse ne iş yaptığını anlamasa da karanlık işler peşinde olduğu aşikar!

Mehdi’nin cezaevinden çıkışına gelen ailesi gelen arabalar ve korumaların Mehdi için geldiğini görünce şaşkına uğrayıp durumu anlamakta zorluk çekti. Ancak bir anda uyum sağlayan Cemile’nin bir de her şey normalmiş gibi Nuh’u yanlarında olmaya zorlaması, izleyenleri de delirten bir gelişme oldu!

Mehdi’nin adeta mafyaya dönüşmüş olmasına karşın Cemile’nin “Kardeşimi bırakamayız, bize ihtiyacı var” deyip durması, Müjgan’ı hatırlattı izleyiciye. “Mehdim neylerse güzel eyler” anlayışı bu kez Cemile’de tekrarlanmaya başladı!

Mehdi mafya oldu, Cemile şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'de delirten haller! 4

Şimdi izleyici “Bari sen kaç kurtul Nuh” diyerek Nuh’a sesleniyor. Benal’in kızı ile birlikte Mehdi’yle aynı evde yaşamaktan duyduğu mutluluk bir yana, asla Zeynep’i unutamayacağını anladığı hüsranı ile başetmesi de bir başka handikap!

Tüm bu yaşananlardan sonra izleyici şimdi diziye mafyanın girmesinden hiç de hoşnut değil! Hikayenin evrilip çevrilip pek çok dizide olduğu gibi yine silahların konuştuğu, mafya tiplerin girdiği bir dizi olmasına tepki veriyorlar.

Şimdi herkesin aklında aynı soru var: Doğduğun Ev Kaderindir nereye gidiyor?

İşte Mehdi’nin ailesini yeni evine getirdiği ve Cemile ile Nuh’un izleyenleri delirten konuşmasının olduğu o sahne:

Kimi izleyiciler ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisine mafya konusunun girmesinden çok rahatsız! “Sonunda ne yaptınız ettiniz mafyayı getirdiniz diziye!” şeklinde kimi yorumlar yapılmakta. Bu işin sonu nereye varacak bilinmez ama silahların patladığı bir diziye dönüşen Doğduğun Ev Kaderindir, izleyenleri bu gelişmelerle pek de mutlu etmedi!

İşte gelen yorumlardan bazıları:

Mehdi mafya oldu, Cemile şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'de delirten haller! 5

Mehdi mafya oldu, Cemile şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'de delirten haller! 6

Mehdi mafya oldu, Cemile şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'de delirten haller! 7

Mehdi mafya oldu, Cemile şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'de delirten haller! 8